همه رو خنثی می کنه ؟ :31:نقل قول:
Printable View
همه رو خنثی می کنه ؟ :31:نقل قول:
این که ماه آینده میاد ، همه کاراکتر ها رو توی خودش داره یا کد میده بری از لایو بگیری ؟
مگه جا میشن اینا توی یه دی وی دی !؟
حجمشون خیلی کمه سر جمع شاید 400 مگابایت هم نشه . فکر کنم همشون داره احتیاج به کد دادن نیست .نقل قول:
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
نه منظورم اینه که شما یه سری کمبو میزنید و حتی اگه حریف بلاک هم کرده باشه نزدیک 20 درصد از هلتش میره :31:نقل قول:
واسه نصبش باید اینکارو کردنقل قول:
من دانلود کردم اما باهاش بازی نمیکنم . Rain رو به بقیه ترجیح میدم. بعدش کنشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته میدونم اسکارلت یه بلاک استرینگ خیلی خفن داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی وقتی شما یک سری از حرکات و کمبوهارو پش سر هم میزنین حریف هیچ کاری جز بلاک کردن نمیتونه انجام بده .
Just replace PS3TOC.TXT (USRDIR\) and COALESCED.INI (USRDIR\CONFIG\)
ولی اونی که من دان کردم توش چنین فایلهایی نبود ممنون میشم یکی از بچه ها بذاره حجمی هم نداره............!!!!!!!تو نت هم پیدا نکردم بازم ممنون
چی شد پس..................... یکی نیست به ما کمک کنه ..............................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویرایش:
چیز خیلی شاخی خواستم ................کسی دیگه از اینطرفا هم رد نمیشه:31:
دوستان برای آخزین بار میگمااااااااا
یکی یه مددی برسونه.................!!!!!!!!!!!!!!
ببین لینک زیر بدردت میخوره .نقل قول:
من ایکس باکس دارم نمیتونم کمک بیشتری کنم بهت.
توی کامنتهای سایت زیر لینک دانلود گذاشتن :
کد:http://www.ps3news.com/ps3-guides-tutorials/guide-to-unlock-all-mortal-kombat-ps3-dlc-klassic-characters/page-2/
خوب MK:Kamplete edition هم واسه 28 Feb میاد . همراه با همه DLC ها + Mortal Kombat: Songs Inspired by the Warriors album + فیلم 1995 Mortal Kombat که باید دانلود بشن از مارکت .
اینم بیشترین درصد کمبوهای همه کارکترها در وسط تصویر و گوشه تصویر .
البته این کمبوها مربوط به پتچ آخر هستش :31:
کد:http://testyourmight.com/forum/content.php?2472-MK9-Biggest-Wall-Mid-Screen-Combos-for-Every-Character-No-X-Ray-by-Check4900
هیچ نسخه ای ازین بازی قرار نیست واسه پی سی بیاد؟
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk