بار اول رو ميتوني از v پي n استفاده کني تا نصب بشهنقل قول:
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
هادي جان از منو ستينگ برو language & keyboard بعد از select language بزار روي فارسينقل قول:
بار اول رو ميتوني از v پي n استفاده کني تا نصب بشهنقل قول:
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
هادي جان از منو ستينگ برو language & keyboard بعد از select language بزار روي فارسينقل قول:
وفا جان مشکل شما چیه ؟ بگو شاید بتونیم کمکت کنیم .نقل قول:
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
مال من فارسی یا پرشین نداره ! عربی رو داره .نقل قول:
شاید از شما نسخه جدیدتر باشه ؟! که فارسی تو لیستش هست .
من از نسخه rc0 استفاده ميکنم
وای . یعنی دوباره برم تو کار دانلود و عبور از فیلترینگ و سرعت پایین و ...نقل قول:
حالا غیز ار فارسی چیز دیگه ای اضافه شده یا نه ؟ اگر نه که همین خوبه .
بابا من یه درخواست back up کردم
چرا جواب نمیدیددد بچه ها ! کارم لنگه backup هستش ! میخوام از اس ام اسام فقط بکاب بگیرم
خواهشن یه مسلمون پیدا جوابم رو بده:19:
نقل قول:
عزيز برادر بنده كه توي صفحه 175 جواب شما رو دادم اينهم لينكش ...
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=137017
با برنامه GO SMS pro ميتونيد بك بگيريد....نقل قول:
سلام ممنون..نقل قول:
مشكل از اينجا شروع شد كه خواستم با برنامه آپداتر موتورولا گوشيم رو به 2.2.2 آپ كنم...يك بار با گوشي كانكت شد و آپديتي برام مشخص نكرد...گفتن گوشي نبايد روت باشه.آنروتش كردم ديگه گوشيم با آپداتر كانكت نشد.دوباره روتش كردم نشد.با ركاوري رام اوليه رو كه بك گرفته بودم رستور كردم نشد.فكتوري ريست كردم نشد....نشد كه نشد كه نشد..نميدونم چه مرگش شده...آپداتر رو هم دوباره نصب كردم گوشي با سيستم كانكت ميشه و حتي با برنامه هاي خود موتو و SuperOneClick كانكت ميشه ولي نميدونم چرا با اين آپداتر مچ نميشه...
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
من اپرا 6 رو روي گوشيم دارم ولي الان جواب نميده....قبلا با واي فاي كانكت ميشدم و ازش استفاده ميكردم ولي الان ديگه نميشه و توي سرچ گير ميكنه....فكر نميكنم ديگه جواب بده.نقل قول:
اضافه بر روشهایی که دوستان اشاره کردند با نصب نرم افزار 91PC SUIT FOR ANDROID میتونید از تمام بخشهای گوشی روی کامپیتر back up بگیرید و restore کنیدنقل قول:
وفا خان مشکل از mtp usb device مموریو درارین بعد وصل کنید شاید بشه...البته برا منم همین مشکل رو داره یجا خوندم نوشته بود مموریو دربیارین تا mtp usb device ارور نده ولی من اینکارم کردم مرحله اولش روشن میشه ولی باز نمیشناسه یه بارم شما امتحان کن...
راستی اگه کسی میدونه mtp usb device دقیقا چیه یه توضیحی بده.؟؟