یه چیز دیگم یادم رفت بپرسم مدل پرتال یا اداپتور دارش سرعت برابر دارند ؟ اگر ندارند کدوم سرعتش بیشتر و چه گونه باید سرعت را متوجه شد ؟ مثلا ٥٧٠٠ دور سرعت معمولی هست ایا از یه فلش یرعتش بیستر یا کمتر ؟
Printable View
یه چیز دیگم یادم رفت بپرسم مدل پرتال یا اداپتور دارش سرعت برابر دارند ؟ اگر ندارند کدوم سرعتش بیشتر و چه گونه باید سرعت را متوجه شد ؟ مثلا ٥٧٠٠ دور سرعت معمولی هست ایا از یه فلش یرعتش بیستر یا کمتر ؟
نقل قول:
این هاردی که افتاد زمین پاسپورتی بوده دیگه؟ چون فکر کنم اگه هارد دسکتاپی زمین بیوفته که حداقل همون قابش داغون میشه.
سلام
من بالاخره امروز یک وسترن دسکتاپی خریدم و فقط اینکه در بازار این مدل های هیتاچی استودیو لایف ها خیلی موجب تردیدم شد، وجود یک فلش 4 گیگ که به عنوان قفل سخت افزاری هم استفاده میشه و قیافه شکیل تر و رابط نرم افزاری جالب و قیمت مشابه تقریبا، بسیار وسوسم کرد ولی چون مطلب خاصی ازش نخونده بودم همون وسترن را خریدم.حالا یک سوال:
من سیستم را هایبرنیت میکنم مدام، نیاز هست تا هارد را جدا یا دیسکانکت کنم و یا اینکه مشکلی ایجاد نمکنه هایبرنیت های متوالی برای هارد؟ آیا وقتی هایبرنیت میکنم نیاز هست برق هارد را -چون در دسترس هست-قطع کنم؟
مرسی
سلام داداشی^^
OK پس شد این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا1سوال دیگه: اینا همون مدل براقشن دیگه؟ ماتش نیست!
مثلا واسه خوشگلیشم یکی بره براق بگیره خب اثرانگشت بیفته روش پاک میشه دیگه :31:
داداشی شما کجایی؟ آخه گفتین بازار دیدینشون !(شمال)
ایول پس همینو میگیرم :26:
سلامنقل قول:
نگفتين دسكتاپي ميخواين يا آداپتوري
من هارد اكسترنال Wifi رو تا به حال نديدم اما شما ميتونين با خريد هارد اكسترنال دسكتاپي مدلmy book world edition و يه router به صورت بيسيم به هارد دسترسي داشته باشين. اين مدل پورت lan داره كه ميتونين به صورت شبكه ازش استفاده كنين . البته من مطمئن نيستم و جزئيات دقيقتر رو بايد از كارشناسان شبكه بپرسين.
مدل My Book Live هم ميشه اما usb نداره فقط پورت لن داره
همانطوري كه قبلا هم گفتم مدل الايت دسكتاپي ديگه توليد نميشه و پيدا كردنش تو بازار خيلي مشكله.
يه نمونه از روتر
خود هارد my book world edition كه علاوه بر پورت usb پورت lan داره
عكسي ديگر
نقل قول:
سلام
با توجه به بودجه 95 هزارتومن ، تنها مدلي كه پيشنهاد ميشه مدل دسكتاپي My Book Essential هست.نقل قول:
هيچ قولي نميدم كه رسيور هارد رو شناسايي كنه .نقل قول:
البته اگر شناسايي نكرد شما سعي كنين كه از لحاظ پارتيشن بندي كاملا شبيه هارد رفيقتون باشه . مثلا اگر فرمت پارتيشنش fat32 هست پس شما هم هاردتون رو fat32 كنين و همينطور سايز پارتيشنها هم يكي باشه و غيره ........
البته خوب بررسي كنين آيا رسيور ميتونه با usb3 كاركنه يا نه ، چون اين مدلها دوجوره يه جور فقط usb2 داره مدل ديگرش هم همزمان usb2 و usb3 داره . چون بعضي دوستان مدلهاي usb2+usb3 رو خريدن و رسيور قادر به شناسايي هارد نبوده !!!
بله ، به نظرم احتمال شناسايي نشدن هارد توسط رسيور بعلت عدم راه اندازي ناشي از كمبود ولتاژ كمتر ميشه.نقل قول:
بله دوست من . هارد پاسپورتي بوده .نقل قول:
چون می خوام usb2 بگیرم و سرعتش کمه . بنابراین فعلانه خجم کمش را می گیرم . وسترن رومیزی زیر 1 ترا داره ؟
یا پاسپورتش هم مشکل نداره زیر 500 گیگ داره ؟ اصلا هارد اکسترنال زیر 70 تومن هست . از این مدل های معروف ؟
:31:
سلامنقل قول:
نظر شخصي خودم
اگر مطمئن هستين كه در هایبرنیت هارد كاملا خاموش ميشه خب به نظرم اشكالي نداره.
دستتون رو بذارين روي هارد ببينين صدا ميده !!! ولي اگر هارد خاموش نميشه بهتره كه اونو خاموش كنين و از برق بكشين تا از استهلاك بي مورد جلوگيري بشه .
سلامنقل قول:
وسترن رو ميزي كمتر از يكترابايت هست كه فقط usb2 هم باشه موجوده (يعني usb3 نباشه). ولي نميدونم تو بازار پيدا ميشه يا نه . چون هم اينترفيس usb2 قديميه و هم براي كمتر از يكترابايت معمولا پرتابل رو ميخرن
مدل پرتابل My Passport Essential كه فقط 500 گيگه و كمتر نداره . البته همين الان هم سايت وسترن رو چك كردم ظاهرا ديگه usb2 نداره بلكه همشون usb2+usb3 هست . البته ممكنه تو بازار مدلهاي قديمي usb2 پيدا بشه .
شايد مجبور بشي سيگيت رو بخري كه هم usb2 داره و هم ارزونه مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive