1. هر روز هر درسی که بهت می دن همون روز مرور کن و مثال ها رو دوباره حل کن.نقل قول:
2. هر چی به خودت بگی نمی فهمم راه یادگیریت رو بستی.
3. اگه یه چیزی رو از پایه مشکل داری حتما حلش کن چون مطالب حسابان پیوستگی طولی زیادی دارند.
Printable View
1. هر روز هر درسی که بهت می دن همون روز مرور کن و مثال ها رو دوباره حل کن.نقل قول:
2. هر چی به خودت بگی نمی فهمم راه یادگیریت رو بستی.
3. اگه یه چیزی رو از پایه مشکل داری حتما حلش کن چون مطالب حسابان پیوستگی طولی زیادی دارند.
نقل قول:
درود
دوستان مطالب خوبی گفتن
ولی صادقانه بهت بگم با این وضعیت پایه به هیچ وجه نمی شه رشته های تاپ مثل پزشکی و دندون و ....... قبول شی
اگر می خوایی رشته ی تاپ قبول شی فقط باید رو آزاد فکر کنی که اونم اگر خیلی خیلی جدیت به خرج بدی و اساسی فقط فقط بخونی و قید همه چیز رو بزنی و فقط بخونی
می تون بگم 80% شانس بیاری قبول شی
ببین اگر همت نداری هممون جا بمون کیف کن و برو دانشگاه تو خود دبی
نمی خوام نا امیدت کنم
می خوام واقعیت را بگم
من می دونم وقتی می گی با 7 قبول شدم یعنی چی یعنی
یعنی هیچی از درسا نمی دونی تازه اگر بشینی زیست بخونی می خوای بفهمی که این چی چی می گه
تا اگر بفهمی گرانوم و کریستا و .... چیه و ATP تو لایه ی چین خورده ی میتوکندری تولید می شه و میتوکندی و هسته و کلروپلاست 2 غشا دارن و ................... حال می کنی و فهمیدن این هم براساس زیست پیش 2 و زیست سال 2 هستش
در صورتی که اینا چیزای پیش و پا افتاده ی زیست هستن
من وضعیت حافظه و همت و .... شما را نمی دونم ولی اگر
خوب خوب درس بخونی می تونی رو رشته های تاپ آزاد حساب کنی
زیست هم تو آزاد دیگه آسون نیست به هیچ وجه
بعضی ها می گن سال بعد اسون تر از امسال می شه چون امسال خیلی سخت بود
ولی من می گم به غیر از زیست شیمی هم امسال سطحش می ره بالاتر
زیست را برای شما که ضعیف هستی
اول کتاب دوم کتاب و سوم کتاب سبز
حاشیه نویسی را فراموش نکن
کلام آخر اگر می خوای پزشکی قبول شی از همین الان برو تو فاز درس دیگه نایت کلوپ ها را فراموش کنـــــــــــــــــــــــ
با امید موفقیت فقط درس بخون
به نظرتون این کار درستیه که دروس عمومی ( جز عربی ) رو سعی کنیم تا اخر دی ماه تموم بکنیم و بعد از اون فقط با تست و تمرین مرورش بکنیم و وقتی برای دوباره خوانیش نذاریم؟ اینجوری زمان بیشتری هم برای دروس اختصاصی باز میشه فکر کنم..
نظرتون چیه؟
به نظر من اینکه با تعادل پیش بری بهتره.نقل قول:
چرا همه رو با هم نخونی ؟
آخه قراره همه رو با هم امتحان بدیم!
معمولا واسه ادبیات دو روش پیشنهاد می شه یکی همون روش درس به درس مثل بقیه درسهاست یکی روش مبحثی .(ارایه-قرابت و....) اگه با ازمون خاصی پیش نمیری به نظرم مبحثی بخون اگه نه که بر طبق برنامه ازمون بخون . فقط یک نکته اونم اینه که متن درسها رو زیاد نخون یعنی الکی وقت خودت رو توی متن هدر نده. تاریخ ادبیاتم 1-2 ماه اخر بخونی حتمن تستاشو می تونی جواب بدی.:46:نقل قول:
البته به نظر من هم تعادل بهتره ولی یادتون باشه درس دینی و قسمتهای حفظی ادبیات مثل تاریخ ادبیات رو باید حتما روزهای اخر بخونید در واقع با خوندن توی روزهای اخر هم میشه اونها رو خیلی خوب زد. (نه اینکه تو طول سال اصلا نخونین ها!)نقل قول:
پ خ : ارایه امضات هم پارادوکس است : کسب جمعیت از زلف پریشان
سلام تو رو خدا یکی به من کمک کنه!
من 6 سالی از کنکور دور بودم یعنی رفتم دانشگاه لیسانس گرفتم اما رشتم دوست ندارم میخوام امسال کنکور بدم و پزشکی بیارم انگیزه خوندم دارم.اگه بخوام درس اختصاصی کلاس برم کدوم موسسه برم یا معلم خصوصی که میدونین خوبن بهم معرفی کنید در ضمن برای هر درسم بیشتر از 400 نمیتونم هزینه کنم.خواهش کتاب و معلم یا موسسه که الان این موقع سال قبول کنه برم کلاساشون بهم معرفی کنید.
سر همه درسا همین قدر گیر میدی؟نقل قول:
جالبه به حرف کسی هم گوش نمیدی!!!
دیروز یکی از دوستان تو همین تاپیک آدرس سایت دریافت رو داد،من رفتم تو سایتش مطالب جالبی داشت.
روش خوندن اکثر درسها رو هم توضیح داده.
مخصوصا من از روش خوندن زیست و ادبیاتش واقعا خوشم اومد.
حالا شما هم یه سری به این سایت بزن.ایشالا جوابت رو بگیری.
[PHP]www.daryaft-pub.com[/PHP]
تست و تمرین یکی از مراحل درس خوندنه نه مرور. شما وقتی میخوای یه درسی رو خوب یاد بگیری باید چند مرحله رو انجام بدی تا به آمادگی برسی که یکیش تسته اگه بتونی بدون لطمه خوردن باقی درسات و با انجام همه مراحل درست درس خوندن این کارو بکنی خیلیم خوبه :46:نقل قول:
اره زیاد گیر میدم ولی کاری که خودم میخوام رو نمیکنم !!نقل قول:
منم رفتم تو سایتش ولی نفهمیدم چه جوری باید بخونم اگه تو خشت اول رفتی نحوه ادبیات رو خوندی نوشته بود لازم نیست الان ادبیات 2و3 رو مرو کنید من که هنوز نخوندم تا مرور کنم اگه فهمیدی چه جوری باید این درسو بخونیم واسه منم بگو .....