تنظیمات پلیرتون رو چک کنید ببینید تنظیمات تصویرتون رو حالت wide هست یا نه.نقل قول:
Printable View
تنظیمات پلیرتون رو چک کنید ببینید تنظیمات تصویرتون رو حالت wide هست یا نه.نقل قول:
بنده به زودی یه ریویو از panasonic PT-875 میذارم
نقل قول:یعنی چی بدون پلیر ؟نقل قول:
مگه خود دستگاه پلیر نداره دیگه برای چی پلیر بخرید ؟
یا اینکه پلیر خود دستگاه را نخرید ؟
من متوجه نمی شم یعنی چی بدون پلیر
سلام
من تصمیم دارم برای تلویزیون HD به جای سینمای خانگی، یک HD Player وسترن دیجیتال (wd tv live) به همراه یک اسپیکر مجزای 5.1 بگیرم.
برای این منظور لطف کنید و چند تا اسپیکر خوب که بشه ازشون این استفاده رو کرد معرفی کنید.
فکر کنم حتما باید اتصال optical داشته باشه درسته؟
این مدل سینمای خانگی که دوستمون خریداری کردند شامل پکیج بلندگو و آمپلی فایر و پلیر هستش که هر کسی به پلیر نیازی نداشته باشه می تونه فقط آمپلی فایر و بلندگو هارو خریداری کنه.نقل قول:
سلام.نقل قول:
اول لطف بفرمایید که تا سقف چه بودجه ای می خواید هزینه کنید.و خروجی های صدای دستگاهتون هم بگید.
اگر hd player وسترن دیجیتال رو بگیرم خودش خروجی اپتیکال داره، تلویزیون هم اپتیکال داره ولی 5.1 رو ساپورت نمیکنه احتمالا (چون هنوز TV رو هم نخریدم و مدلش قطعی نیست)نقل قول:
سلام.
اول لطف بفرمایید که تا سقف چه بودجه ای می خواید هزینه کنید.و خروجی های صدای دستگاهتون هم بگید.
من رو این حساب کردم که WESTERN DIGITAL- WD TV LIVE اسپیکر 5.1 رو از طریق خروجی اپتیکالش ساپورت میکنه، درسته؟
سقف بودجه اسپیکر حدود 300 ، 400 تومان،البته تا 500 هم اگر مورد خیلی خاصی باشه شاید بشه فکر کرد
با تشکر
مرسی خیلی مشتاق بودم این مدل رو تست کنم ولی تازگی ها اصلاً فرصت ندارم. امیدوارم ریویو شما بتونه مفید واقع بشه.نقل قول:
از بقیه دوستانی هم که اطلاعاتشون رو به اشتراک می ذارن هم ممنونم.
شما میتونید با این قیمت یه سینما خانگی بگیرید با توجه به اینکه پلیرتون دیسک نمی خونه می تونه از اون جهت هم مفید باشه. در ضمن اسپیکر و آمپ بدون پلیر به تنهایی گرونتر از سینما خانگی در میاد.نقل قول:
اسپیکرهای کامپیوتر که ورودی اپتیکال داشته باشند هم خیلی گرونند (بالای 400 هزار تون تقریباً)
در مورد اینکه چه سینمای خانگی بدردتون می خوره میتونید تاپیک رو مطالعه کنید.
سلام خدمت همه ی بچه های با حال p30world
از دوست عزیزمون آقا پیمان که rs30 گرفته و همه ی بچه های دیگه که اطلاعاتی دارن سوال دارم
من یه کارت صوتی creative xfi elite pro دارم میخوام ببینم میشه اون re30 pioneer رو بهش وصل کرد و از این سیستم صوتی به عنوان اسپیکر واسه pc استفاده کرد یا نه؟چون اینکه بدون پلیر میفروشن خیلی عالی
لطفا اگه ممکنه توضیح بدن بچه های گل که اطلاعاتی دارن
ممنون
یا حق
:31:نقل قول:
خواهش می کنم شما استاد مایی:31:
من قبلا یه فیلیپس 3378 هم خریدم(البته هم این پاناسونیک هم فیلیپس برای آشناهامون خریدم)
من با هم یه مقایسه میکنم(درحد آماتور:31:ما حرفه ای نیستیم)شاید کمکتون کنه
من نتیجه رو تا دو سه روز دیگه میذارم.
فعلا فقط قیمت رو میگم
پاناسونیک pT-875 :600
فیلیپس3378:400
موفق باشید.:20: