الانم زنگیدن... طبق گفته خودشون لینک های پهنای باندشون وصل نشده و قراره به زودی درست شه... با این حال سرعت در حد 512 واقعی شده باز همینش خوبه!
Printable View
الانم زنگیدن... طبق گفته خودشون لینک های پهنای باندشون وصل نشده و قراره به زودی درست شه... با این حال سرعت در حد 512 واقعی شده باز همینش خوبه!
برا منم همینطوره به خصوص گوگل فکر کنم برا همه isp ها اینطور باشه چون خونه که من مخابرات دارمم همینطور بود.نقل قول:
---------- Post added at 08:22 AM ---------- Previous post was at 08:20 AM ----------
امیر جان من 2 تا 2 تا میزارم تعداد کانکشن ها هم در idm میزارم روی 8 البته به غیر شب اول دیگه 2 گیگ نگرفتمنقل قول:
---------- Post added at 08:23 AM ---------- Previous post was at 08:22 AM ----------
میثم جان الان شبا چقدری دان داری؟نقل قول:
الان سرعتا خراب شده زیاد دان نمیکنم ولی 1 گیگ رو میگیره دیگه چون نزدیکای صبح سرعتش میره بالا
این چند شب دانلود نزدم اصلا تا مشکلش رو پیگیری کنم که الان بهتر شده
منم همین تعداد رو میذارم وحید جان.
ولی دیشب نزدکی 2.1 گیگ گرفتم.
کی ایشالا لینکای پهنای باندشون وصل میشه؟
امروز سرعت لود پیج ها یکم بهتر شده.نقل قول:
وحبد جان فکر کنم چون سرویس شما گلد هستش و سرویسای گلد هم 512 هستن شبا بیشتر از 100ک دانلود نده.
دیشب با اینکه قطعی داشتم تونستم 2.4 گیگ دانلود کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دو شب که تا ساعت چهار اینترنت قطع و وصل میشه.برا شما هم همینطوره؟؟
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
لینک های پهنای باند مربوط به پارس آنلاین.نقل قول:
لایزر ازین کارا بلد نیست!
این حرف تو تو تاپیک پارس هم گفته بودن! طبق چیزی هم که به من گفتن چون پهنای باند کم اومده سرعت ها رو تا حدودی واقعی کردن تا درست شه... :دی معلوم نیست دقیقا!نقل قول:
برای منم همینطوره مسخره بازی لایزره 3 سال پیش هم که لایزر بودم شبا 1 ساعتی قطع و وصل داشت نه 3 ساعتنقل قول:
کمال جان مجموع recive هات رو جمع کنی با مجموعت دانلودی که کردی یکیه؟نقل قول:
برای من 1500 مگ بوده دیشب مجموعش ولی حجم دانلود فایلها 1300 مگ بوده...
نمی دونم مشکل از چیه؟
برا منم 100 مگ با DUMeter اختلاف داره. فکر کنم بخاطره قطع و وصل شدن زیاده که باعث مشه DUmeterحجم بندازه.نقل قول:
سلام مجدد به دوستان لطفا به سوالات بنده هم که در صفحه قبل پرسیدم عنایتی بفرمائید .نقل قول: