lممنون میشم جواب منم بدیننقل قول:
Printable View
lممنون میشم جواب منم بدیننقل قول:
سلام
دوستان یه سوال من چون فیلمبرداری میکنم و فیلم هام فول اچ دی هستن به حجم زیادی نیاز دارم
تصمیم گرفتم یه هارد 2 ترا اکسترنال 3.5 اینچی بگیرم که دایم به سیستم وصل باشه
میخواسم بدونم چه مدلی رو پیشنهاد میکنی که هم سرعت 7200 داشته باشه و هم برای اینکه مدت طولانی به سیستم وصل باشه واسش مشکلی پیش نیاد؟
حالا اگه 1 ترا بخوام چطور؟
(اگه قیمت هم میدونید بگید ممنون میشم) :n26:
سلامنقل قول:
تا حدود 250 هزار تومن میتونید Seagate barracuda 7200.14 (مدل نامبر ST1000DM003) رو بخرید . 500 گیگ حدود 180 یا 190 هزار تومن هست .
سلام .نقل قول:
هارد اکسترنال Seagate Backup plus Desktop Drive پرسرعته و بنظر 7200rpm هست . مشکلی هم بخاطر کار طولانی پیش نمیاد مشروط بر اینکه از هارد بدرستی نگهداری و مراقبت بشه . دوترابایت هم حدود 380 هزار تومن هست .
وسترن چیز خوبی نداره؟نقل قول:
چون حفاظتشم واسم مهمه و هاردای وسترن خودشون یه نرم افزار امنیتی دارن ولی سیگیت نداره!
از همه نرم افزارهای جانبی هم استفاده کردم و هیچ کدوم امنیت نداشتن و تونستم نفوذ کنم ولی وسترن نه
اصلا این کاری گفتم انجام بدم خوب هست؟!! که از یه هارد اکسترنال 2ترابایتی استفاده کنم؟
WD my book هم خوبه ولی 7200rpm نیست و در مقایسه با Seagate Backup plus Desktop Drive سرعت کمتری داره . در هر حال بین سرعت بالای Seagate Backup plus Desktop Drive و قابلیت Hardware encryption هاردهای اکسترنال WD my book باید یکی رو انتخاب کنید .نقل قول:
مشکلی نداره که از هارد اکسترنال 2TB استفاده کنید .نقل قول:
اصلا این کاری گفتم انجام بدم خوب هست؟!! که از یه هارد اکسترنال 2ترابایتی استفاده کنم؟
هارد دو ترا 2.5 اینچی وسترن داریم؟؟نقل قول:
قیمت؟
ممنون از پاسختوننقل قول:
خوب وسترن جه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟!
WD my passport تا 2TB موجوده ، دوترابایتش حدود 560 تا 580 هزار تومن هست .نقل قول:
اگر آداپتوری مدنظر شماست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه مناسبی هست .نقل قول:
درود
دوستان من خواستم هارد WD my book رو بخرم یکی از دوستان که فروشنده هست می گفت تقلبی ش تو بازار زیاده sunny بگیر
به نظر شما راست میگه ؟ چطوری میشه اصل رو از تقلبی تشخیص داد ؟
سلام .نقل قول:
تقلبی نمیتونه باشه . حداکثر refurbished میتونه باشه . با گارانتی معتبر و از نمایندگی های باسابقه بخرید مشکلی پیش نمیاد .