دیاموند 2 :نقل قول:
من فقط htc hd2 رو دیدم که 512 مگابایت رم داره که اونم به خواطر htc sence سنگینش و صفحه 4.3 اینچ بزرگشه گرنه دیگه چیزی ندیدم!!
نقل قول:
288 MB RAM
دیاموند 2 :نقل قول:
من فقط htc hd2 رو دیدم که 512 مگابایت رم داره که اونم به خواطر htc sence سنگینش و صفحه 4.3 اینچ بزرگشه گرنه دیگه چیزی ندیدم!!
نقل قول:
288 MB RAM
یه مشکل دیگه
وقتی لاک میشه LCG JUCKBOX قطع میشه ! دیگه آهنگ پخش نمیکنه
چجوری درست میشه ؟
در ادامه نوشته دوستمون فکر کنم تمام گوشی های htc که بعضیاشون تاریخ تولیدشون ماله 2 سال پیشه همه رمشون از 256 بیشتره مثل همین diamond2 یا touch pro . touchpro 2 . touch hd ,...
شما یه رام لایت بریز استارت آپم کامل پاک کن 95 مگ رم خالی داری خیلی زیادم هست مشکلی ندارهنقل قول:
دایموند 2 رمش مگه چقد بیشتره ؟ فقط 32 مگ که اونم به خاطر اینترفیس سنگینترش پر میشه و چیزی بیشتر از امنیا نداره
البته اگه بخای sbp shel و اینچیزا بریزی روش کم میاره و اذیت میکنه
به نظرتون 256 مگابایت با 288 مگابایت خیلی توفیر میکنه؟نقل قول:
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
نقل قول:
تاچ پلیر هم قطع میشه؟ یا فقط همین جاک باکس؟
نه تاچ پلیر مشکلی ندارهنقل قول:
تاچ پلیر هم قطع میشه؟ یا فقط همین جاک باکس؟
گفتم شاید برنامه جاک باکس یه تنظیمات پاور سیوینگی چیزی داشته باشه که قطع نشه
تنظیمات بردرد بخوری واسه رجیستری هست ؟ مثلاً کش و این چیزا رو زیاد کنم تاثیری داره ؟
خودم یه کاری کردم تاچش حساستر شده
نقل قول:
مهم اینه که چقدر نیاز داشته باشه. امنیا 2 256 مگابایت براش کافیه. 90 مگابایت هم خالی میاد.برای همین مصرف باتریش خوبه. به نظرتون اگه پردازنده 1 و رم 512 براش میذاشتن و همش هم خالی بود ولی مصرف باتری بالا میرفت . خوب بود؟ درکل میخوام بگم که به رم 256 امنیا 2 هیچ گیری نیست . مثال ماشین بنز و پیکان هم دیگه لازم نیست بزنم:46:
مشکل جاک باکس خود به خود حل شد :دی
ینی الان صفحرو قفل میکنم دیگه قطع نمیشه :دی
سعید سلام
من تا امروز نتونستم سر بزنم
5 6 صفحه آخر رو خوندم هم از شما که تلاشتونو کردید و ههم از دوستانی که مدل اصلی گوشیشونو گفتن تشکر میکنم
راستی هنوز پیدا نکردی
من پنجشنبه میرم نمایندگی نمیدونم یا قبول میکنه گوشی رو درست کنه یا نه اگه قبوال کرد که هیچ اگه قبول نکرد یارو رو میفرستم سینه قبرستون چون 80 هزار تومن بابت گارانتی دادم
حالا اگه شما رام اصلی رو جستید که ممنون میشم بذارید اگرم نجستید یه رمی بذارید که همه برنامه ها رو از اول رو داشته باشه و هم لیست ویندوزی داشته باشه و هم سامسونگی {حتما اون مکعب و تاسکینگ و تاچ ویز رو داشته باشه} کلا همه چیز رو داشته باشه سنگین بودنشم همه نیست
اگه میشه تا شب چهارشنبه بذارید
سپاس:46:
اقاي tornado_m.n.n سلام
اقا فقط قبل ازاينكه بري نمايندگي بگو چي دوست داري وقتي با بچه ها اومديم ملاقات برات بياريم