مرسی دوست عزیز
Printable View
مرسی دوست عزیز
من چون از سوالتت خوشم اومد جوابشونودادم :11::46:نقل قول:
دوستان عزیز میشه بدونم بحثتون در مورد چیه تا من هم نظر بدم البته اگه ممکنه؟
بحث درمورد رفتارخانم هاست البته تااونجايي كه من اطلاع دارم فكرميكنم سوالات karin جالبه ميشه روش بحث بشه
خیلی جالبه حدود سه صفحه تاپیک پیشرفته فقط دو نفر بحث کردند
اینجور نمیشه باید یه فکر اساسی کرد تا یه تاپیک قانونمند داشته باشیم.
تا الان سه تا موضوع داریم باید بین این سه تا الویت بندی بشه که دوستان ناراحت نشند و به ترتیب در موردشون بحث کنیم
1- رفتار مناسب خانمها که باعث حفظ احترام وشخصیتشون میشه
2-به نظر شما می شه به صرف جنسیت بعضی رفتارها رو درست یا نادرست دونست؟
یعنی درسته که بگیم این رفتار، این شغل، این طرز صحبت کردن و ... برای یه خانم مناسب نیست به صرف این که خانم هستش؟
یا بگیم دختر خوب دختری است که ...
و یک سری المان مشخص کنیم که مختص خانم ها باشه
یعنی اگه فرد مورد نظر پسر باشه این المان ها نادرست بشه؟
3- حجاب
منتظر نظراتتون هستم دوستان
خوب الان از رفتار مناسب خانوم ها شروع میکنیم بس نظر بدیم؟ تایید شد؟
رفتار مناسب برای خانما توی کشوری مثل ایران لازمه
چون
1 - مردم خیلی بدی داریم و خیلی دوست دارن پشت سر یه دختر حرفایی که درست نیست بزنن با کوچک ترین حرکتی
2- برای داشتن یگ زندگی اجتماعی خوب باید کمی از آزادیمونو کم کنیم . چون برای مثال شما اگه وقت خرید چیزی فقط یک کلمه اضافه تر با مغازه دار بگی . اوشون به خودشون خیلی راحت اجازه مزاحمت و زدن حرف های بی ربط هم میدن
متاسفانه توی کشور عقب افتاده با مردم سنتی مثل ایران کاری جز این نمیشه کرد. ولی باید کم کم این طرز فکر های مسخره رو عوض کرد
یک دختر هم میتونه توی خیابون با دوستاش بخنده . بلند حرف بزنه .... ولی جاهای بسته همه اینا رو بد میدونن و لقبای نادرست روی اون دختر میزارن که اصلا درست نیست.
کشورای دیگه دخترا خیلی ازادن. اگه با همون مغازه دار شوخی کنن دلیل بر سبکی نیست. میگن شوخ طبعه و خوشرو. اگه توی خیابون بلند حرف بزنه یا بخنده . نمیگن میخواد توجه پسرارو به خودش جلب کنه . میگن خوش به حالش که اعتماد به نفس بالایی داره .
ولی توی ایران که این قدر دم از مسلمونی میزنن همه به راحتی به هم تهمت میزنن . و نمیدونن شاید با همین حرفی که زدن زندگی اون دختر از هم بپاشه.
خوب نظر ت خیلی جالبه ولی یک سوال چه جوری این فرهنگ غلط رو ریشه کن کنیم؟من که خیلی از دست بعضی از این مردم حرص می خورم.نقل قول:
باهات موافقم در بعضی قسمتها ولینقل قول:
1- بعضی مواقع بی ربط هم نیست و خانمها خودشون باعث میشند همچین حرفهایی در موردشون باشه
2- این مورد که شما گفتی عزیزم مربوط به ظرفیت شخص هست فرقی نمیکنه ایران یا خارج از ایران
ولی حتی در شرایط اینگونه یه خانم میتونه با صراحت تذکر بده که با ایشون شوخی نداره با این حرکت هم ثابت میکنه ازادی خودشا داره هم ثابت میکنه حق ایجاذ مزاحمت را به کسی نمیده
ولی متاسفانه هستند که با رفتارشون خلاف اینها را ثابت میکنند
ودر مورد خندیدن و حرف زدن
رز عزیز بستگی به مکان و زمان و نوع حرفها هم هست مسلما ظاهر خوبی نداره یه دختر خانم مثلا تو اتوبوس یا یه مکان رسمی با صدای بلند با دوستش شوخی کنه و به طرز مضحکی بخنده .
عزیزم فکر کنم زمان خودش حل کنهنقل قول:
تو ایران تا حدودی این مشکل حل شده .