-هنوز خبري نيست عزيز :46:نقل قول:
-هنوز خبري نيست عزيز :46:نقل قول:
سلام میگم این چه جور کنترلیه،کاربردش چیه،تو سایت . . . زده واسه فروش(راستی دوست دارم نظرقطعی تون رو در موردc7000بیان کنید c6900(اگه 1روز زودتر رفته بودم الان تو خونه بود)دیگه گیرم نمیاد مثل این که کمیاب شده(اصلا بزار از اول بگم به نظر شما با (با یخورده بالا و پایین)2000000بدون گارانتی یا با گارانتی تو سایز46-42-47بهترین انتخاب چیه واسه tv ایران اصلا فرض کنید به هیچ مارکی هم علاقه ندارم،البته از ال ای دی خوشم میاد))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-سلام عزيز يك كنترل گرد وفانتزي هست كه روي بعضي مدل ها بوده در قديم
راستی tvهایی که فول ال ای دی هستند،بازم این مشکل رو که کناره هایه تصویر نسبت به مرکز روشنتره باشه رو دارند:11:
-خوب در full led ها ميشه گفت اين مشكل رو نداريم چون led ها در تمام نقاط پشت پنل چيده شدندنقل قول:
سلام
یه تلویزیون 52 اینچ سونی هست به مدل 550A فکر کنم کاملش میشه این : 52KLV-550A
از یه آشنا میخوایم بخریم (قیمت و .. مطمئن هست)
ولی چند نکته:
1.کیفیت این سری با توجه به اینکه ظاهرا کمی قدیمی شدن چجوری هست؟ ظاهرا ساخت مالزی هستند.
2.به لحاظ امکانات خود من (البته واسه یکی دیگه س) ترجیح میدم تاپترین باشه و از امکاناتی مثل پورت شبکه و بیسیم و ... هم استقبال میکنم ولی سوال من اینه آیا میشه خیلی از قابلیت های تلویزیون های جدیدتری مثل EX700 یا NX700 رو با خرید مثلا یه سینمای خانگی (اونم نه خیلی گرون حداکثر 300) یا با خرید یه دی وی دی پلیر یا وسایل جانبی دیگه مرتفع کرد؟
3. شما توی رنج قیمت حدود 2 تا 2.5 و شاید با ارفاق 3 (ولی فکر نکنم با 3 تومن چندان راضی باشند....) چه مدلی از سونی رو پیشنهاد میکنین؟ با توجه به مواردی که از (2) گفتم (یعنی جبران یه سری کمبود ها با وسائل جانبی) آیا همین سری V550 مناسب هست؟
پی نوشت: یه دلیل انتخاب این تلویزیون اینه که طرف اینو 300 تومنی زیر قیمت بازار میده و 52 اینچ هم کمی ( و فقط کمی) با شرایط و فضای خونه جور تر هست تا مدلهای متداول 46 اینچ....
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
اگر هم از مزیت یا معایب خاصی ازین سری یا مدل دارین لطف کنین بگین...
این که خیلی خوبه،به جز شارپ le700 کدوم مدلها از این روش استفاده میکنندنقل قول:
نقل قول:
سلام
یه تلویزیون 52 اینچ سونی هست به مدل 550A فکر کنم کاملش میشه این : 52KLV-550A
از یه آشنا میخوایم بخریم (قیمت و .. مطمئن هست)
ولی چند نکته:
1.کیفیت این سری با توجه به اینکه ظاهرا کمی قدیمی شدن چجوری هست؟ ظاهرا ساخت مالزی هستند
-من رويو كاربران عادي رو ميخوندم توي تصاوير sd گويا خوب عمل نميكنه مثلا:
[HTML]http://www.hifivision.com/television/6743-sony-bravia-klv-550a.html[/HTML]
-سال 2009 هست و قديمي هم نيست پنلش از نوع s-pva هست
-اگه منظورتون اجراي فايل هاي تصويري هست كه سري هاي جديد هم اين قابليت رو ندارند بجز موارد محدودي از فرمت هانقل قول:
2.به لحاظ امکانات خود من (البته واسه یکی دیگه س) ترجیح میدم تاپترین باشه و از امکاناتی مثل پورت شبکه و بیسیم و ... هم استقبال میکنم ولی سوال من اینه آیا میشه خیلی از قابلیت های تلویزیون های جدیدتری مثل EX700 یا NX700 رو با خرید مثلا یه سینمای خانگی (اونم نه خیلی گرون حداکثر 300) یا با خرید یه دی وی دی پلیر یا وسایل جانبی دیگه مرتفع کرد؟
-كه تنها راهش خريد يك hd media player هست نه سينماي خونگي چون سينماي خونگي هم اين قابليت رو نداره حداقل در رنج قيمت شما
-در مورد اماكانت ديگه نظير وايرلس باز هم بهترين راه خريد يك دانگل نهايت 30 اوماني براي مثلا wd live تون هست
نقل قول:
3. شما توی رنج قیمت حدود 2 تا 2.5 و شاید با ارفاق 3 (ولی فکر نکنم با 3 تومن چندان راضی باشند....) چه مدلی از سونی رو پیشنهاد میکنین؟ با توجه به مواردی که از (2) گفتم (یعنی جبران یه سری کمبود ها با وسائل جانبی) آیا همین سری V550 مناسب هست؟
-خوب مدلهايي مثل ex500 وبهتر ex700 هستند
-به نظر خودم بستگي به اين داره كه چقدر قيمت پايينتر هست اگه 300 كه نميارزه بهتره سري هاي جديد بگيرين
full led توي برندهاي ديگه هم موجوده مثل :نقل قول:
lg led 3d lx9500
ممنون قیمتی که واسه V550 میگیره چیزی حدود1900 تومن هست ولی مشکل اینه که این آشنامون گیرداده به 52 اینچ و 46 اینچ نمیخواد....واسه همین فکر کنم v550 نسبت به 52 اینچ EX700 (اگه گیر بیاد) بالای 1 تومن فکر کنم فرقشه.....
راجع به تصاویر SD هم کلا روی LCD ها چیز خوبی ندیدم...........همون CRT یا حتی پلاسما ازین نظر خیلی بهترن....
بهرحال بازم ممنون خیلی کمک کردین:11: