سلام...دوستان ایا pc studio رو ویندوز 7و ویستا به درستی کار می کنه؟ومشگلی نداره؟ و ایا update firmware این گوشی از طریق همین pc studio هست؟یه توضیج کامل بدید ..مرسی
سلام...دوستان ایا pc studio رو ویندوز 7و ویستا به درستی کار می کنه؟ومشگلی نداره؟ و ایا update firmware این گوشی از طریق همین pc studio هست؟یه توضیج کامل بدید ..مرسی
سلام. دوستان عزیز من 600 بیشتر ندارم. به نظرتون بدون گارانتی بگیرم یل گارانتی متفرقه. در ضمن چطوری آپدیت کنم گوشیو؟ بدون گارانتی مشخص میشه جعبش باز شده یا نه؟ موقع خرید به چی توجه کنم که کلاه نزارن سرم. ممنون میشم چند نفر جواب بدن
بچه ها رم 8گیگ که 16 غش 17 هزار هست به درد میخورن یا سرعتش خیلی پایینه؟
من که نگفتم.نقل قول:
کدوم ورژن مخصوص گوشی های تاچه؟
:27::27: سلام اقا منم خریدم همین الان 590 :31::31::31:
فردا دستمه :8::8::8::8: دوستم خرید از تهران:10::10::10:
نمیدونم کدوم نسخست اما دیدم تو همین hd هم دیدمنقل قول:
کدوم ورژن مخصوص گوشی های تاچه؟
مبارک باشهنقل قول:
سلام اقا منم خریدم همین الان 590
مبارک باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام اقا منم خریدم همین الان 590 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 گیگه یا 16 گیگ؟
با گارانتی یا بی گارانتی؟
نقل قول:
مبارک باشه
8 گیگه یا 16 گیگ؟
با گارانتی یا بی گارانتی؟
8 گیگ گرفتم بدون گارانتی......... الانم تو باربری فرودگاه هستش:27::27: دوستان خواستن میتونند برند یه حالی بهش بدهند:31::31:
قابل توجه کسانی که درباره قیمت این گوشی سوال دارن . من توی یکی از مغازه های پاساژ ایرانیان قیمت کردم گفت 8 گیگ 620 تومن . حتی 2 3 بار هم ازش پرسیدم که آیا مطمئنی پارس مایکروتل ؟؟ گفت بله آقا !! آدرس دقیق هم که بخوای . مغازه های توی خیابون نزدیک پاساژ ایرانیان ( توی پاساژ نه ) بیرون پاساژ
اینم آخرین قیمت در روز 30 شهریور :
قیمت ها برای 8 گیگ و گارانتی اصل مایکروتل :
علائدین ط همکف پلاک 58 ---> 610 تومن ( تا 600 تومن هم میشه راضیش کرد به شرط اینکه بگید 605 تومن با گارانتی اصلی قیمت دارم )
پاساژ ایرانیان ---> قیمت 615 تومن که تا پایین تر هم میشه راضیش کرد چون روز قبلش گفته بود 625 تومن .
اینم آدرس دقیق تر مغازش برای اونهایی که شک دارن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]