در مورد آیتم شماره 3 اینو اضافه کنم که صدای داخل هندز فری با کیفیت ولی معمولیه از نظر بلندی.نقل قول:
در مورد آیتم شماره 4 اگه معمولی استفاده بشه نهایت 2 روز شارژمیده. ولی در استفاده زیاد یه روز بیشتر شارژ نمیده.
Printable View
در مورد آیتم شماره 3 اینو اضافه کنم که صدای داخل هندز فری با کیفیت ولی معمولیه از نظر بلندی.نقل قول:
در مورد آیتم شماره 4 اگه معمولی استفاده بشه نهایت 2 روز شارژمیده. ولی در استفاده زیاد یه روز بیشتر شارژ نمیده.
واسه ما 3 روز تا 4 روز فکر کنم بشه.البته به میزان مصرف داره.
پس چرا وقتی به کامپیوتر وصل میکنم گوشی رو ، نمیشناسه ویروس رو ؟
چطوری پاکش کنم ؟ با دلیت که به کل پاک نمیشه میشه ؟
آنتی ویروستون چی هست؟آپدیت هست؟با خود گوشی پاکش کنید.
ویروس نیست ماله منم داره.. اتورانه مموریه دیگه وقتی میذاری تو کامپیوتر یا گوشیو وصل میکنی PC Suite سونی اریکسونو Run میکنه!!نقل قول:
عکس در حد 12 مگاپیکسلو میشه توضیح بدید؟؟ 12 مگاپیکسل سایزه عکسه نه چیزه دیگه ای!! تنظیمات خود گوشی اول که میخری 9 مگاپیکسله یعنی ماله من که اینجوری بود تو تنظیماتش تغییر بده 12 رو انتخاب کن.. بقیه تنظیماتشم همونطور که دوستمون گفتن اتوماتش خوبه البته بستگی به نور و اینا هم داره ولی همون اتوماتش در اکثر حالاتا خوب میگیره..
آقايون اساتيد سلام من تو هفته جديد ان شا الا ميخام گوشي ساتيو بگيرم در ضمن من در شيرازم به نظر دوستان من كجا برم دوستان جايي سراغ دارند كه انصاف داشته باشند منظورم توي شيراز..در ضمن من موقع خريدن به چه چيزهايي دقت كنم واز همش مهمتر از كجا بفهمم باتريمم يا گوشي اصلي هست .....خيلي هست وقتي فكرش ميكني ميخاهي نزديك نيم ميليون پول بدي بايدم استرس داشته باشي ...
برای من هم 7.4 هست و طبیعیهنقل قول:
من همون روز اول back up گرفتم و فرمت کردم و pc suite و... رو از روی گوشی پاک کردم و بعد از اون دوتا مشکلم حل شد :1-موقع وصل به کامپیوتر گاها error میداد و درست وصل نمیشد که کاملا برطرف شد
2-standby theme در حالت full page مشکل داشت و گوشی درست کار نمیکرد که کاملا برطرف شد
فون مموری رو هم فرمت کردم و از اون موقع حتی با نصب نرم افزارهای زیاد هنگ که اصلا حتی برای ثانیه ای کند هم نشده
برای من که ویروس نمیشناسه و انتی ویروس هم bitdefender اریجینال هست یا مشکل از انتی ویروس شماست یا اینکه اگه قبلا به یک کامپیوتر ویروسی وصل کرده ای احتمالا اون inf ویروسی شدهنقل قول:
در مورد دوربین والا بنطر من که ادم وسواسی هم هستم بهترین دوربینی بوده که در تاریخ تلفن همراه روی یک تلفن همراه قرار گرفته ولی باز هم برای بهتر شدن: 1-اپدیت به r2ak006
2-معمولا نیاز به تنظیم خاصی نداره فقط گاهی وقتها برای کل کل با دوربین های دیجیتال exp رو برای عکسهای در تاریکی مطلق در فاصله های بیش از 4 متر بالا تر میبرم
شما exp رو ببر بالا ببین چه معجزه ای میکنه
سلام همشهری.نقل قول:
آقايون اساتيد سلام من تو هفته جديد ان شا الا ميخام گوشي ساتيو بگيرم در ضمن من در شيرازم به نظر دوستان من كجا برم دوستان جايي سراغ دارند كه انصاف داشته باشند منظورم توي شيراز..در ضمن من موقع خريدن به چه چيزهايي دقت كنم واز همش مهمتر از كجا بفهمم باتريمم يا گوشي اصلي هست .....خيلي هست وقتي فكرش ميكني ميخاهي نزديك نيم ميليون پول بدي بايدم استرس داشته باشي ...
من از اطلسی گرفتم.نه از اطلس موبایل ها.اون مغازه بزرگی که کنارش هست.همه جا 580-90 میدادن ما از اونجا 545 گرفتیم.
دیگه اینکه نمیدونم از کجا میشه فهمید اصل و فرعش رو.ولی خوب برای چک کردن گوشی باید بری توی منو مخفی.
و اینکه اگر گوشی نو باشه و تاحالا روشن نشده باشه دیر بالا میاد و تنظیمات رو میپرسه.
من مخفی:
با دکمه های پایین که برای قطع و وصل تماس هستن به این شکل عمل کنید:
الان یادم نیست.بعد میگذارم.:دی
دوستان ایا میشه برنامه ای که فرمت exe داره که روی گوشی های htc نصب میشه روی گوشی ساتیو نصب کرد؟
خیر متاسفانه نمیشه.. نرم افزار های این گوشی با فرمت SIS هستند و جاوا هم ساپورت میکنهنقل قول: