با سلام کسی از قیمت های اسیا تک ومخابرات خبر داره ؟ اگر اطلاعات ی دارید بگید ؟
Printable View
با سلام کسی از قیمت های اسیا تک ومخابرات خبر داره ؟ اگر اطلاعات ی دارید بگید ؟
مگه مخابرات adsl میده؟نقل قول:
مستقیما نه ولی با مشارکت یه شرکت دیگه داره این کارو انجام می ده !!!نقل قول:
مگه مخابرات adsl میده؟
اطلاعاتی که من دارم تهران وهرمزگان مخابرات مستقیم واگذار میکنه خیلی نرماله نمیدونم چرا شیراز همش با واسطه عمل میکنه؟نقل قول:
واقعا یعنی ربطی به شرکت نداره که میگه wireless ارایه نمیده؟فقط باید مودممو عوض کنم؟نقل قول:
اگر میشه راجع به سرعتو اینا هم که پرسیدم بگید.ممنون
اگه ميخواي لب تاپ را وصل كني به اينترنت adsl ميگيري و يه مودم وايرلس دار بيسيم لب تاپ را وصل ميكني به اينترنتنقل قول:
يه اينترنت ديگه هم هست كه وايرلس هست بايد انتن بگذاري بيسيم هست...
پارس انلاین سرویساشو عوض کرده و گرونشون کرده تقریبا 30-40%
قطعی هم این اواخر زیاد داره و یه دفععه قطع میشه ، مخصوصا عصرا و ساعت 1-2 ( که اگه تازه بخوای وصل بشی اینترنت تا 1-2 ساعت قطعه )!!! شبا هم ساعت 2 موقع دریافته رایگان ،یه دفعه قطع میشه !!!، به نظرم یه مدت میخواستن مشتری جمع کنن ، یه چند نفر که جمع شدن حالا دیگه کشش نداره و میخواد بندازه !!
البته دیروز تو روزنامه خوندم که نوشته بود سرئیس اینترنت در ایران ارزان و با کیفیت میشه !!! ئاقعا حالم رو این چرندیات به هم میزنه !
اینم یه لیست از قطع و وصل پارس انلاین البته روز 14 /3
2 صفحه قطع ووصل بود که گفتم تاپیک شلوغ میشه:8:
دهنم سرویس شده از بعد از عید این مشکل ایجاد شده !
اول که گفتن از تهران سرعت رو اوردن پایین بعد که اعتراض کردیم دوباره سرعت رو بردن بالا اما خیلی قطع ووصلی داره فکر کنم ساعتی 2-3 تا باشه درحالت عادی و در زمان دیگه ساعتی 10-12 تا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته الان هم که قیمت رو 30-40% بردن بالا
دیگه فکر کنم دارن به ریش ما میخندن:27:
از امروز عصر adsl من قطع شده (شاتل) ، توی این 1 ماه تا حالا قطع نشده بود. زنگ زدم پشتیبانی گفت : مودم رو 20 دقیقه خاموش
کن ، دوباره روشن کن تا آی پی عوض بشه (آخه اینم شد دلیل ) اگر نشد مودم رو دوباره کانفیگ کن ، بعد بلافاصله پرسید مودمتون
چه مارکی هست ؟ گفتم پورشه . بعد با خوشحالی گفت : چون از ما مودم نخریدین ما مودمتون رو پشتیبانی نمی کنیم( یارو فکر کرده
مغز خر خوردیم مودم 52 رو ول کنیم ، مودم 87 اونارو بخریم ، که دم عید به اونایی که مودم کردن تو پاچشون 2 گیگ ترافیک هدیه
بیشتر بدن) بهش گفتم خودم بلدم تنظیم کنم.
خلاصه کردیم ولی نشد (از اولشم معلوم بود ، داره چرت میگه ، چون چراغ adsl روشن بود ولی چراغ اینترنت خاموش بود).
اینترنت کسی قطع نشده ؟ شاید به خاطر نزدیک شدن به 22 خرداد این جوری شده.
نقل قول:
وصل شد ، نیم ساعت پیش.