این از روی آینده نگری هست. احتمالا طی مذاکراتی که با مایکروسافت داشتند به این نتیجه رسیدند که در نسخه های آینده ویندوز موبایل ساپورت 256k انجام میشه!نقل قول:
DISPLAY Type TFT touchscreen, 256K colors (65K effective)
Printable View
این از روی آینده نگری هست. احتمالا طی مذاکراتی که با مایکروسافت داشتند به این نتیجه رسیدند که در نسخه های آینده ویندوز موبایل ساپورت 256k انجام میشه!نقل قول:
DISPLAY Type TFT touchscreen, 256K colors (65K effective)
jتوي ويندوز موبايل بعدي هم 65000 ساپورت ميشه
ایشالا بعد اون!!!
به هر حال فکر میکنم یه گوشی موبایل حد اقل دو سه سالی کار کنه.
البته تمامی گوشیهای ویندوز موبایل در محیط بیرون و زیر خورشید دید کمی دارن و مختص امنیا نیست.
گفته شده که مدت کوتاهی بعد از معرفی ویندوز موبایل ۶.۵ ویندوز موبایل ۷ میاد (به احتمال زیاد ۲۶۵۰۰۰ و مولتی تاچه). حالا منظورشون از این کار چیه... نمی دونم.
نقل قول:
نوشته شده توسط malekli [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. دوستان، چطوري ميشه با هدست بلوتوث و امنيا، موسيقي گوش كرد؟
سوال دوم اينكه من رام كوك شده نصب كردم. ( i900DTHJ9-MCR03) ولي در نرم افزار CorePlayer نميتونم آلبوم بسازم يا اينكه از منوي فايلش و گزينه اوپن، فايلي رو باز كنم. حتما بايد برم تو فايل اكسپلورر و از اونجا تك تك باز كنم. كسي ميتونه راه حل اين دو مشكل چيه؟
نقل قول:
مرسي. من بلوتوث BT 2050 Jabra دارم. ميتونيد يه بلوتوث با اين فن آوري به من معرفي كنيد؟
جدیدترین اپدیت DZHK3 هست؟
من جدیدترین رو با روش نصب میخوام plz
hesamkowsar در مورد کارت گرافیک اکسپریا چیزایی گفت به من . خیلی جالبه. کسی میتونه بگه بودنش به چه کاری میاد. غیر از بازی کاربردی داره؟ . آیا کارت گرافیک واسه پاکت لزومی داره؟
همه بلوتوثهای استریو توی بازار این فن آوری رو دارند.نقل قول:
مرسي. من بلوتوث bt 2050 jabra دارم. ميتونيد يه بلوتوث با اين فن آوري به من معرفي كنيد؟
از جی پی اس این گوشی میشه به شکل رایگان مثل گوشیهای نوکیا استفاده کرد؟یا مثل سونی اریکسونه؟
GPS در هیچ گوشی پولی نیست و ربطی به سونی اریکسون و سامسونگ و یا نوکیا نداره. نرم افزار جی پی اسی که استفاده میکنی ممکنه پولی باشه که اونم کرک شده برای همه پاگت پی سی ها هست. بعضی از این نرم افزار ها مثل Garmin,TOMTOM و یا iGo8 و حتی Route 66 همه پولین اما کرک شدشون هم هست. بعضی هم مثل google maps مجانیه اما اینترنت قوی و پرسرعتی میخواد و زیاد جالب نیست.نقل قول: