نقل قول:
Awakening رو ول کردی؟ به نظر من به بار تا آخرش برو... خیلی از چیزا رو روشن میکنه و داستان فوق العاده ای داره با یه سوراپرایز بزرگ تو آخرش که راجع به آرچدیمن میفهمی
Awakening به نظر من خیلی عالی بود و اگه EA بایو رو مجبور نیکرد انقدر زو.د اینو بیرون بده شاید هیچی از بازی اصلی کم نمیاورد (فقط دیالوگاش کمتره! رمنسم نداره که خیلی مهم نیس...)
خلاصه اگه میخوای بفهمی که چی شده که دارک اسپاونها حالا دارن حرف میزنن و اصلا چجوری Blight آغاز شد Awakening رو برو. آخرشم یه انتخاب سخت پیش روت... سخت تر از انتخاب موریگان تو آخر Origins
تو آسون بودنش باهات موافقم بخصوص میج که دیگه من همه رو داشتم تنهایی میکشتم و بقیه دکور بودن! البته آندرس هم خیلی آدم باحالیه و بی اون Awakening معنی نداره! برو Ser-Pounce-alot رو واسش بگیر بشین بخند... دیالوگاش با اگرن خداس! :31:
راستش زیاد جذبم نکرد. از نظر ماموریت ها یه مقدار ضایع کار شده بخصوص ماموریتهای چنتری که خیلی بی ربط بود و همین که کلیک میکردی ماموریت انجام میشد. مثلا اون زنه که دنبال شوهرش بود و شوهره هم دنبال یه خونه که زندگیش رو بهتر کنه. وقتی جریان روشن میشه و میری پیش زنه حتی یه دیالوگ هم رد و بدل نمیشه. برای همین نمیتونه حس رو به ما منتقل کنه برعکس Origins.
آسون بودنش هم فکر کنم با Hard یا Nightmare درست شه ولی کلا وقتی Infernal Golem و The Lost رو اونقدر راحت مرخص کردم از چشمم افتاد.
حالا دوباره میرم. اینبار با آرشر. البته بعد از اینکه Origins رو با آرشر رفتم. چون تا حالا آرشر نرفتم میخوام ریز ریز با قابلیتاش آشنا بشم.
از اگرن هم اصلا خوشم نمیاد. این دفعه هم چون خودم تنک وریور بودم زیاد با خودم نمیبردمش. بیشتر اندرس و ناتانیل و اون میج الفه رو میبردم با خودم.
نقل قول:
هیچ میدونی دلیل اصلی بی اعتمادی لوگین به کیلن چی بود؟ کیلن به دلیل نازا بودن انورا میخواست یه زن دیگه بگیره، حالا این وسط فکر میکنی کی تو نظرش بود؟ امپراطوریس سلن،امپراطوریس اٌرلی! میخواست به همین راحتی امپراطور بشه...! لوگین تو بازگشت به ازتاگار میگه که من کل عمرم رو برای بیرون انداختن ارلیژی ها از فرلدن صرف کردم این بچه (کیلن) بخاطر رویاهاش میخواست چیزی که اورلیژی ها همیشه دنبالش بودن و با ما جنگیدن بدون خونریزی دستشون بده.
اینو نمیدونستم. کجاش میگه اینو؟! اگه اینطور بوده بخاطر خیانت کیلن به زنش بدم اومد ازش. لازم شد این دفعه لوگین رو دوباره نجات بدم و دوباره به حرفاش گوش بدم.
ولی نه... این کار رو نمیکنم. نمیتونم الیستر رو بخاطر این مرتیکه بی شرف کنار بذارم. بهرحال هر کاری هم که کیلن کرده بود میتونست مردونه مشکلشو باهاش حل کنه. نه اینکه این همه آدم بیگناه رو تو اوستاگار به کشتن بده. عقب کشیدنش بی شرمانه ترین کاری بود که یه آدم میتونست انجام بده.
هر چقدر هم ازش طرفداری کنی نمیتونی این موضوع رو توجیه کنی. میتونی؟ :13:
نقل قول:
بعد راجع اون آرل هاو عوضی... نمیدونم از آنورا پرسیدید یا نه که چرا لوگین به هاو اعتماد کرده؟
آنورا جواب میده که پدرم به هاو برای مغز سیاسیش نیاز داشت. قبول کنید که لوگین مرد جنگ نه مرد سیاست این وسط هاو از موقعیت استفاده کرد و خودش سود میبرد.
هاو زوران رو فرستاد شما رو بکشه نه لوگین، هاو هی رو مغز لوگین کار میکرد که واردنا اینجورنو اونجورن، و به نظر من مسمومیت ایمون هم نقشه هاو بود...
لوگین یه قهرمان بود ولی دور و بریاش نه! بخاطر همین خراب شد...
دقیقا این هم یه نقطه ضعفه. چیزی که لوگین رو بدتر نباشه بهتر از کیلن نمیکنه. اگه یه جنگجوـه پس فقط یه فرمانده لشکر باشه بهتره تا یه رهبر. کسی که توانایایی تشخیص خوب از بد رو نداشته باشه و یکی مثل هاو رو بذاره راس امور یه مملکت رو میتونه به گند بکشه. کسی که یه همچین قدرتی رو به یه آرل بیگانه از آمارانتین میده فرقی با کیلنی که میخواست اورلژین ها رو بیاره تو فرلدن فرقی نداره.
نقل قول:
جان من به نظر تو للیانا پاک و ظریف؟ 4some با ایزابلا داشتی یا نه؟ اونجا اولش میگه من خودمو تو چه چاهی انداختم! بعد زوران بهش میگه خودتی... اون لبخند شیطون وارتو نگه دار برا خودت شیطون خانوم! لو دادی خودتو! :31: بعدشم دیدی که به زوران میگه ما چقدر زندگیامون شبیه به هم؟ Leliana's Song رو بازی کن میبینی همین خواهر للیانا به پولی که برای فقرا تو چنتری کنار گذاشتن رحم نمیکنه!
من هنوز تو کف همون 3some یا در شرایط بخصوصی 4some هستم. هنوز نتونستم انجامش بدم!! :31:
در ضمن حالا که حاچ خانم وین رضایت داده شما ناراضی هستی؟! :31:
این للیانا فقط نیاز به کشف عشق واقعی داشت که من بهش نشون دادم. اونم متحول شده و میخواد باهام ازدواج کنه.
لنگه کفش کهنه است دیگه... بین وین و موریگان و للیانا کدومشون بهترن بنظرت؟ وین که بیخیال. سن ننه بزرگ هیتلر رو داره. موریگان که از بیخ اوضاعش بیریخته. اگه بخوای ازش طرفداری کنی و بگی دختر خوبیه کلاهمون میره تو هم... :31:
بعدشم تو این شرایط سخت نیاز به تقویت روحیه داریم. کی بهتر از للیانا که با ظرافت و صدای خوبش میتونه سختگیهای جنگ های بی پایان رو از تنمون در بیاره تو کمپ؟! :31:
تازه خوبیش اینه که برعکس موریگان هر وقت اراده کنی در خدمتگذاری حاضره... :31:
نقل قول:
زوران کثافت کاری نکرده بدبخت... شرایط زندگیش اینجوریش کرده. به داستانای گذشتش گوش کنی میفهمی داره خودشو پشت یه نقاب قایم میکنه... اصلا دلیل اینکه کار کشتن تو رو قبول کرده رو برات تعریف میکنه میبینی یه آدم دیگس...
اصلا نگرفتی چی میگم. کاری به توطئه ای که کرده با هاو نامرد ندارم. کلا از نظر اخلاقی خیلی کثافته. تو تمام این مدت که بازی کردم (سه بار تا ته رفتم. یه بار تا landsmeet رفتم بعد رفتم سراغ awakening. الانم برای بار پنجم دارم میرم) حتی یه بار هم باهاش دیالوگ نزدم. بس که کثیفه. حالم بهم میخوره ازش.
نقل قول:
DLC های این بازی خیلی مهمن... بخصوص بازگشت به ازتاگار که دلایل کار لوگین رو میگه... شیل هم که جزو بازی بوده ولی بعدن از بازی زده شده برای پول درآوردن! دیالوگای شیل تو بازی شما هست ولی تا دی ال سی رو دانلود نکنید فعال نمیشن!
نمیدونم. میترسم بازی از چشمم بیفته. حتی همین awakening با اون آیتم های غیرمنطقی و قابلیت ها و اسپل های خرچنگ قورباغه با اینکه هیجان انگیزه ولی ارزش بعضی آیتم ها رو تو Origins میاره پایین. تو Origins خودتو میکشتی تا یه آیتم مثلا با All Attributes + 2 رو بگیری ولی اینجا راه میری آیتم +4 رو میده.
ولی با اینحال جنگ های awakening خیلی جالبتر شده با قابلیتهای جدید. فقط احساس میکنم زیادی جنگ هاش آسون شده...
وای.......... خسته شدم بس که تایپ کردم. :19: