من كلا از آندر گران بدم مياد چون گرافيك خوبي نداشتند.
در حالي كه ماست وانتد گرافيك بالايي داره و طبيعيه و همچني توي روز مسابقه انجام ميدي.
Printable View
من كلا از آندر گران بدم مياد چون گرافيك خوبي نداشتند.
در حالي كه ماست وانتد گرافيك بالايي داره و طبيعيه و همچني توي روز مسابقه انجام ميدي.
البته ماست وانتد نه:31: .... موست وانتد یعنی پرطرفدار باهات موافقم آندرگراند پایین بود گرافیکشنقل قول:
نوشته شده توسط prince of persia 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته موست وانتد.
ولي معني پرطرفدار نميده.
معنيش فراري يا تحت تعقيب هست
بله درسته منم شوخی کردم wanted همون مجرم هایی هستند که عکسشون رو میزند رو در و دیوار زیرش مینویسند وانتد به معنی تحت تعقیب البته توی ایران همچین چیزی نداریم:31:نقل قول:
نوشته شده توسط prince of persia 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايا NEEDFORSPEED:undercoverروي سيستم من ميخوره
cpu:2000 intel,2.02GHz
ram :768 MB
gerafic : radeon 9550
ممنون میشم بهم کمک کنید
من این بازیو گرفتم و مثل ... پشیمونم .
این NFS هر چی میره جلوتر افتضاح تر میشه .
یاد most wanted بخیر عجب بازی توپی بود ...
البته این نظر شخصی بود .
نه دوست عزیز سیستمتون خیلی پایینه .نقل قول:
نمیتونید بازی کنید . :13:
الدورادو البته اصولا باید میکشید ولی چون به لحاظ گرافیکی ایراد داره نمیکشه خداییش مگه چه قدر از کربن بیشتره گرافیکش؟
درسته. Ea تازهگیا تقریبا کل بازیاش داره خراب میشه بازیاشو زود میده بیرون شاید مشگل مالی داره نمیدونمنقل قول:
یاد ماست وانتد بخیر با لامبرگینی تو اتوباناش چه سرعتی میرفتم یادش بخیر carbon هم بد نبود ولی under cover ... ولی گیم تریلر خوب به under cover نمره داد 6.7 توپل حالش رو با نقدش گرفت
ماست وانتد نه موست وانتد:31:نقل قول:
همین چند پست بالاتر بحثش بود
با این همه من آندر کاور رو به کربن ترجیح میدم