نمیدونم مشکلت حل شد یا نهنقل قول:
ولی اگر حل نشده مشکل از directx هست
directx که درون dvd بازی هست رو نصب کن یا جدیدترین آپدیت directx رو بگیر
Printable View
نمیدونم مشکلت حل شد یا نهنقل قول:
ولی اگر حل نشده مشکل از directx هست
directx که درون dvd بازی هست رو نصب کن یا جدیدترین آپدیت directx رو بگیر
دوستان من خودم این بازی رو تموم کردم ولی یکی از دوستانم یه مشکلی داره که بهتون میگم :
گفته وقتی میره توی بازی و روی new game کلیک میکنه به جای اینکه بازی شروع بشه دوباره میره صفحه قبلی و هیچ اتفاقی نمیوفته . فکر میکنید مشکل چیه ؟
منم همین مشکل رو دارم !؟
باید بازی رو دوباره نصب کنید . . .
يادش بخير در كل بازي باهالي بود.. حيف كه 16مرحله بيش تر نبود.. مثل اين بازي خيلي كم پيدا ميشه..ولي farcry خيلي توپ تره.
البته اين بازي اصولا با سري هاي قبلش مقايسه بشه نه فاركراي اگه منظورتون از لحاظ جذابيت هست خوب 100% فاركراي سرگرم كننده تر و مورد علاقه تر هست ولي به لحاظ داستان و گيم پلي و ساير نكات ريز اصولا با سري هاي قبل باس مقايسه بشه كه من شخصا مدرن وارفار رو بيشتر مي پسندم اينم خوب بود ولي يه اشكالاتي داشتنقل قول:
دوستان من تو مرحله Breaking Point اونجایی که باید هواپیماها رو صدا کنیم تا بمب باران کنند ، مشکل دارم .
اولین بار که بازی می کردم وقتی دکمه 6 رو می زدوم می تونستم دستور بدم تا بمب بریزن اما Level رو مجدد بازی کردم ، به همون جا که رسیدم وقتی دکمه 6 رو می زنم فقط یه بیسیم می گیره دستش و هیچ کاری نمی کنه ؟
باید هدف بگیرید بعد کلیک کنید.
دوست عزیز
اصلا نمیشه . یعنی هدف می گیرم و موس رو هم می زنم اما هیچی !
قبلا یه علامت زرد می اومد و وقتی موس رو می زدم بعد چند ثانیه هواپیماها می اومدن .
من هروقت میخوام بازیش کنم باید مدم رو Uninstall کنم! چرا؟