پس من الان باید رو 12 تا 16 بزارمش درسته ؟ مشکل منظورتون این هست که نتونه در آخر به هم متصل کنه ؟
پس من الان باید رو 12 تا 16 بزارمش درسته ؟ مشکل منظورتون این هست که نتونه در آخر به هم متصل کنه ؟
مشکل در متصل کردن نیستنقل قول:
مشکل در اینه که وقتی پارت های مختلف رو بعدا extract میکنید ممکنه سر یک پارت مثلا شماره 6 ارور بده و بگه این پارت صدمه دیده و مجبور میشید مجدد اون رو دانلود کنید
12 نداره که!نقل قول:
بله دیگه، از این مشکلات برای فایل های دانلودی زیاد پیش میاد به خصوص توی فایل های فشرده و همینطور توی فایل های ویدئویی و ...
درسته دقت نکرده بودم ، 8 - 16
اینجوری که فهمیدم ممکنه چند بایت رو رد کنه بعد فرضا تو فایل های فشرده وقتی میخوایم از فشردگی خارج کنیم تو اون پارت به مشکل بر میخوره !؟ درسته ؟ یک نمونه هم دیشب برام رخ داد .
امکانش هست ولی نه لزوما!نقل قول:
با سلام
من یک مشکلی با orbit دارم. یک فایل ویدیویی که ناقص دانلود شده (حدود 30 مگ دانلود شده) رو میخواستم به همین صورت ببینم تا کیفیت تصویرش رو متوجه بشم ولی وقتی به محل ذخیره شدنش میرم و پسوند فایل رو هم درست میکنم فقط یک ثانیه تصویر رو نشون میده و فریز میشه. راه حلی داره؟
IDM استفاده میکنم، لینک یک دانلود از سرور برداشته شده ولی دانلود من نیمه تموم مونده، توی قسمت address تو properties فایل نیمه دانلودی، آدرس سرور جدید رو وارد میکنم، لینک سالمه و همون فایله، اما هیچ اتفاقی نمی افته، فقط تو status میزنه :
downloading owner webpage to refresh link address
چیکار باید بکنم؟ آیا قسمت referrer رو هم باید آدرس جدید بزنم؟ اونجا هم اگه آدرس جدید بزنم، این پیغام رو میده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نیازی نیست Referer رو عوض کنین!نقل قول:
دقت کنین که لینکی که میذارین دایرکت باشه!
دایرکت بود، فیلـتر هم نبود، اما فقط بعد از وصل کردن وی پـی ان شروع به کار کرد، نمیدونم چرا!نقل قول:
ممنون:11:
دلیلش میتونه این باشه که بعضی از سرورها به آی پی حساس هستن!نقل قول:
مثلا شما اگر لینک دایرکت رو با یه آی ی بسازین باید با همون آی پی هم دانلودش کنین!