سلام دوست عزيزمنقل قول:
با يه كم جستجو توي همين انجمن به راحتي به پاسخ اين سوال كه فكر كنم تا حالا زياد پرسيده شده ميرسيدي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاسخت رو ببين
موفق باشي
Printable View
سلام دوست عزيزمنقل قول:
با يه كم جستجو توي همين انجمن به راحتي به پاسخ اين سوال كه فكر كنم تا حالا زياد پرسيده شده ميرسيدي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاسخت رو ببين
موفق باشي
قربون دستت عزیزم..حالا حتما نمیخواد با اون نرم افزار باشه که...هر نرم افزاری که تو بگی بشه همچین کاری رو کرد من قبول دارمم....نقل قول:
من فقط میخوام بتونم یه جوری این 180-170 صفحه رو بتونم سیو کنم...که بتونم استفاده کنم و همیشه هم تو کامپیوترم داشته باشم..همین:40:
سلام دوست عزيزمنقل قول:
يكي از نرم افزارهايي كه براي اينكار هست نرم افزار خوب webzip هست كه ميتوني با تنظيمات خوبي كه داره كارت رو انجام بدي
براي دانلود كردنش هم يه سري بزن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اگه پيداش نكردي يه سري بزن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اونجا درخواست بده
موفق باشي عزيزجان
با سلام
لطفا در مورد گزينه هاي مربوط به refrence در منوي insert به من كمك كنيد تا حالا از هيچيك از فرامين آن استفاده نكرده ام و نمي دانم به چه درد مي خورند
مثلا footnote به چه درد مي خورد و آيا با footer كارآيي اش فرق مي كند و يا ساير فرامين مانند index and tables و غيره كه وقتي كادرشان باز مي شود نمي دانم چه چيزي مي گويند
با تشكر
سلام
من توی ورد 2007 وقتی اینتر میزنم تا بره خط بعد فاصله خطوط بیشتر از موقعی میشه که خودکار میره خط بعد! چیکار کنم؟
نمیدونم چرا mathtype موقع باز شدن ورد لود نمیشه؟ یه دفعه اینجوری شد. دوباره نصب کردم ولی فایده نداشت؟
برای گذاشتن نیم فاصله چیکارکنم؟
ممنون
سلام دوست مننقل قول:
براي مورد اول بايد قبل از هرگونه تايپ كليك راست كرده و paragraph را انتخاب كنيد و از قسمت spacing باكس هاي Before و after را روي عدد صفر تنظيم كني و البته ميشه از همونجا Default هم كرد كه برا هميشه همين طور باشه
براي سول دوم هم خوبه يه بار اونو حذف كني و آفيس رو هم ريپير كني با سي دي و بعد دوباره نصبش كني
اگه هم نشد يه بار سيستم ريستور از توي ويندوز انجام بده
براي نيم فاصله هم بايد نرم افزار نصب كرد كه انواع اون موجوده. پيشنهاد من persian activator هست كه توي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود هست
موفق باشي
سلامنقل قول:
ممنون
شنیده بودم که توی ورد با یه کلید ترکیبی هم میشه نیم فاصله گذاشت. من اشتباه میکنم یا واقعا میشه؟
ممنون
سلامنقل قول:
كليد تركيبي براي وارد كردن نيم فاصله بصورت استاندارد Shift+Space مي باشد كه با نصب اون نرم افزار انجام ميشه حالا اگه منظورت از كليد تركيبي كليدهاي ديگه هستن بگو
نقل قول:
ممنون دوست عزیز پیداش کردم. :11:
درود
سند جدیدی را باز کرده ام اما هنوز آن را ذخیره نکرده ام و عکسی را وارد و در سند Paste می کنم با کلیک روی عکس سربرگ Format ظاهر می شود و با کلیک روی آن به زیر مجموعه آن می روم گزینه های Picture Style که جلوه هایی به عکس می دهد بسیار جالب هستند اما با ذخیره سند و با انتخاب عکس ظاهر نمی شوند چرا؟ و اگر بخواهیم این جلوه ها را بعد از ذخیره سند روی عکس ها اجرا کنم چطور باید به آنها دستیابی داشته باشم. به نظر می آید دیگر بعد از ذخیره عکس این افکت ها وجود ندارد، آیا چنین هست؟
با سپاس فراوان
بدرود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]