اگه خوب نگاه کنییه چیزو هایی مانند نگبن که رنگش تغریبا مثل آبی نفتیه قد بدن مجسمه وجود داره باید با ضربه زدن میشکنن .
(فکر کنم یکی تو صورتشه)
Printable View
اگه خوب نگاه کنییه چیزو هایی مانند نگبن که رنگش تغریبا مثل آبی نفتیه قد بدن مجسمه وجود داره باید با ضربه زدن میشکنن .
(فکر کنم یکی تو صورتشه)
نقل قول:خيلي ممنون . فقط اينارو از کجا پيدا کردين ؟نقل قول:
مثلا خلاف سايه ي مجسمه حرکت کن . واقعا جالب بود . :20:
راستی کسی میدونه توی بازی تخته ای اون گزینه های بنفش چه معنی میده(توی قسمت son of sparda)
اين بازي چند مرحله است ؟
بازي زيادي آسون نيست به نظرتون ؟
يکم هم مرحله هاش تکرارين . رئيس هاشون هم همينطور . مثلا اون وزغ تو مرحله 15 . حدود 1 دقيقه هم کشتنش طول نکشيد .
بازي ابدا هيجاني نداره .
رئيس هاي دويل مي کراي 3 هم باحال تر بودن و هم خفن تر .
20 مرحلهنقل قول:
اين بازي چند مرحله است ؟
بازي زيادي آسون نيست به نظرتون ؟
يکم هم مرحله هاش تکرارين . رئيس هاشون هم همينطور . مثلا اون وزغ تو مرحله 15 . حدود 1 دقيقه هم کشتنش طول نکشيد .
بازي ابدا هيجاني نداره .
رئيس هاي دويل مي کراي 3 هم باحال تر بودن و هم خفن تر .
سخت تر هم میشه . حیجانش هم خفنه ( من که حال کردم )
یک سوال :
داول ما کری 3 برای پی سی اومده ؟ از این نسخه بهتره در کل یا بدتر ؟
دروود.
اره برای pc اومده اون نسخه قدیمیه خوب به پای این که نمیرسه ولی ارزش امتحان رو داره.
[quote=Reza Azimy_RW;3832751]20 مرحله
سخت تر هم میشه . حیجانش هم خفنه ( من که حال کردم )
راست می گه
وقتی قسمت human رو رد می کنی یه قسمت می اد که خیلی سخته و حداقل باید نیم ساعت برای هر مرحله بذاری:31:
کي سخت تر ميشه ؟ من الان مرحله 20 ام . قصد ... ندارم ها . چون آخه من تو دويل مي کراي 3 واقعا کم اوردم . تا اون جايي که ديگه مرحله 20 رو نتونستم رد کنم .
ولي در کل مرحله 18 اش قسمت 4 رو خيلي پسنديدم . به نظر من هم که تا قبل از مرحله 20 سخت ترينش همين بود . همون جايي که با مجسمه مي جنگي .
مرحله 19 قسمت 4 هم کپي مرحله 18 قسمت 3 بود .
ولي مرحله 18 قسمت 3 محيطش خيلي باحال بود .
ضمنا من هنوز مرحله 20 رو امتحان نکردم . ميگن خيلي سخته . اگه نکته خاصي داره بگين قبل از شروع کردنش بدونم .
همون غول مرحله ی 11 هستش که با اون شمشیری که در دکور دانته هست با هات میجنگه تو باید سپری که می ذاره را بشکنی بعد باز دوباره باید بهش حمله کنی تا بیفته و با دست شیطانی یه چند بار کتک بزنی دو موقع خوب برای حمله بعد از شکسته شدن سپر: 1 موقعی که داره سپر میذاره 2 موقعی که شمشیرشو برای دفاع گذاشته (با دست شیطانی بزن)
یحتمل داری با درجه سختی human بازی می کنی! این درجه مال اتوناییه که تازه با بازی دویل آشنا شدن! حرفه ایا باید از devil hunter شرو کنن!نقل قول: