از همه تشکر میکنمنقل قول:
Printable View
از همه تشکر میکنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خانم معلم مشق نمیدین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مردیم از بیکاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا هم که امتحان عربی داریم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند تا سوال دارم
1-من یه سری لباس و مدل مو و غیره دانلود کردم چه شکلی میتونم اونا رو بذارم توی بازی؟
2- پکهای این سیمز رو از کجا میشه دانلود کرد؟
نقل قول:
- برو به اين آدرس My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads
- از سايت خود سيمز 2
خوب تو كه ماشالله بيكار نيستي .......:21:نقل قول:
برو عربيتو بخون بچه!:27:
ولي بزار ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يدونه خونه بساز تقريبا بزرگ با پاركينگ و ماشين
وقتي هم تموم شد عكساشو بزار
لازم نكرده فيلماشو بزاري
كشتي منو با اون فيلمه!
بدو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عربی رو سننه بلدم...یک هذا هذه و ذلک و تلک مگه کاری داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه نه یک مشق دیگه...من مگه هارد اضافی دارم؟ فعلا فلدر 60 gb درحال تموم شدن هس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک مشخ دیگه زود تند سریع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بازم ممنون
نقل قول:کد:http://thesims2.ea.com
بيخود مگه دل بخواهيه!!:21:نقل قول:
اگه اينو انجام نديد بايد يه لباس درست كني از همون روشهايي كه من براتون درس دادم (اين درسه رو نميگم همون قبليا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نقل قول:
احتمالا كركش رو نداري كه نميتوني خونه بسازي
این کرک رو از کجا پیدا کنم