منچستر با یه مشت جک و جوون تونست 1-0 بازیشو ببره و قهرمانیشو مستحکمتر کنه ! دی:
اسم خیلی هاشون رو نشنیده بودم . مثل دیروز بارسا
===
دو تیم کاملا آماده میخان به مصاف هم برن
منچستر با یه مشت جک و جوون تونست 1-0 بازیشو ببره و قهرمانیشو مستحکمتر کنه ! دی:
اسم خیلی هاشون رو نشنیده بودم . مثل دیروز بارسا
===
دو تیم کاملا آماده میخان به مصاف هم برن
اینجاست که تفاوت تیمی مثل منچستر و بارسا مشخص میشه دیگه
تیم سوم منچستر بازم پیروز شد
6 خرداد !! هنوزبايد صبر كنيم!! كي ميرسه؟؟
چه شبی بشه ای خدا...
حتما سعی کنید کنار یه بارسایی بازی رو ببینید ...
من که میخوام یکی از بچه ها رو بیارم پیش خودم با هم بازی رو نیگا کنیم ...بارسایی دو اتیشه هست
منم پسرخالم يه بارسايي 2 آتيشست!!چه شود!
نکنید این کارو چون این بارساییها ادم های کم جنبه ای هستن و ممکن با اولین گلی که بخورن از کوره در رن و به زد و خورد منجرب بشه و از بازی چیزی نفهمید.
ولی عجب بازی میشه.من که لحظه شماری میکنم!!!
پس از پرتري مقابل هولسيتي
فرگوسن: منچستريونايتد بهترين بازيكنان جوان ليگ برتر را دارد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم منچستريونايتد انگليس گفت: ما نه فقط بهترين و قويترين تيم انگليس هستيم، بلكه بهترين بازيكنان جوان ليگ را در اختيار داريم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: بازي با هول سيتي اين نكته را ثابت كرد كه منچستريونايتد بهترين بازيكنان جوان را دركنار بهترين بازيكنان مجرب ليگ برتر در خدمت دارد.
اين مربي كه تيمش شنبه شب آخرين بازي فصل را مقابل هول سيتي با تركيبي از نفرات ذخيره و جوان خود انجام داد و يك برصفر برنده شد، ادامه داد: حتي در شرايطي كه نفرات اصلي خود را به خاطر بازي مهم روز چهارشنبه با بارسلونا اسپانيا در فينال ليگ قهرمانان اروپا به ميدان نفرستاديم، قدرتمند ظاهر شديم و يك بر صفر نتيجه را به سود خود كرديم.
فرگوسن براي اين ديدار كه يكشنبه شب در ورزشگاه كينگستون در حضور 24 هزار نفر انجام گرفت، از نفرات ذخيره خود همچون كوژاك، داسيلوا، نوويل، وس براون، دالت، ناني، فلچر، گيبسون، ولبك،مارتين و ماچدا بهره گرفت و با تك گل گبيسون در دقيقه 24 برنده شد.
سرالکس: فردیناند مقابل بارسلونا هست
این طور به نظر می رسد که ستاره تیم ملی انگلستان از بند مصدومیت رها شده و روز چهارشنبه تیمش را در دیدار مقابل بارسلونا همراهی خواهد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل: سرالکس فرگوسن، مربی منچستر در صحبتهایی اعلام کرد که ریو فردیناند به مرزآمادگی بازگشته و در دیدار فینال رم از ابتدا در ترکیب تیمش قرار خواهد گرفت.این ستاره 30 ساله 4 دیدار اخیر تیمش را به دلیل مصدومیتی که در ناحیه ساق پا گریبانگیر او شده بود، از دست داد. او روز پنجم می در جریان دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل آرسنال مصدوم شد.
فرگوسن پس از پیروزی یک بر صفر تیمش مقابل هال سیتی در دیدار یکشنبه ،در گفت و گو با یوفا گفت:« ریو به جمع ما باز خواهد گشت.ریو فردیناند روز شنبه و یکشنبه با سایر بازیکنان تمرین کرد و من فکر می کنم که او آمادگی لازم را دارد تا در دیدار 4شنبه برای تیم به میدان برود.»
این مربی اسکاتلندی همچنین اعلام کرد که رافائل و وز براون، که در جریان دیدار مقابل ببرهامصدوم شده بودند، به دیدار چهارشنبه شب خواهند رسید. فرگوسن ادامه داد:« من برای احتیاط رافائل را از زمین مسابقه بیرون کشیدم و روز دوشنبه مجددا مورد آزمایشات مختلف قرار خواهد گرفت ولی خوشبختانه او به جمع ما باز خواهد گشت و خوب خواهد شد.وز هم اندکی مصدوم بود ولی او نیز به دیدار چهارشنبه شب رم خواهد رسید.»
ایول.خبر توپی بود فردیناند بیاد دیگه دفاع منچستر عالی میشه و دیگه نگرانی درباره دفاع نداریم
این هانری میرسه یا نه اخر؟؟؟
نقل قول:
همشون اينجوري نيستنا :31:
استثناء هم داره :21: