والا من که تا الان با پشتیبانی مشکلی نداشتم و خیلی خیلی هم راضیم
سلام :11:
من خودم الان حدود 2 سال و 2 ماه هستش که مشترک نماینده فن آوا هستم،تا خرداد امسال دقیقا طبق قرارداد سرویس میدادن،یعنی 512 بود و سرعت هم بین 57-68،دقیقا همون چیزی که میگفتن رو میدادن،تو هیچ ساعتی از روز هم افت نداشت،سرعت شبانه هم دقیقا نصف روزانه بودش،از 2 تا 7 من 500 مگ دانلود میکردماز خرداد ماه به بعد،سرعتم شد 2 مگ،یه روز بعدش،حدود 10 دقیقه قطع شد،زنگ زدم پشتیبانی گفتم،خطم رو ریست کردن دوباره برگشت رو 512 :13:
اما از فرداش بعد از 5 دقیقه قطعی سرعتش اومد ر 2 مگ دوباره،از اون موقع هم 2 مگ مونده،وچه شبانه چه روزانه همون 2 مگ هستش
در مورد قطعی،میتونم بگم تا موقعی که سرعتم باساس قرارداد بودش،یعنی حدود 1 سال و 9 ماه،در نهایت 10 بار قطعی داشتم،که بیشترشون هم قطعی های سراسری بودش،نهایتا 3یا 4 بار قطعی از فن آوا بود،و انصافا از این جهت واقعا عالی :46:
از موقعی که سرعتم رفته بالا تا الان شایدحدود 20 بار قطعی داشتم،اما تایم شون معمولا بیش تر از 5 دقیقه نمیشد،در کل بخوام بگم،بسیار بسیار راضی هستم و اصلا با هیچ شرکتی عوضش نمیکنم،خونمونم یه زمان بخوایم بفروشیم داشتن این سرویس رو به عنوان مزایاش ذکز میکنم :دی