نقل قول:
بچه ها من میخوام یه کنسول بازی بخرم. واسه خونه میخوام. گرافیک برام واقعا مهمه و بشه ساعت های طولانی باهاش بدون مشکل بازی کرد بازی هاشم گرون نباشه زیاد که بشه زیاد بازی خرید. بیشتر هم فوتبال بازی میکنم یعنی 90% حالا نظر شما چیه کدوم یکی رو بخرم؟
ps3 یا xbox360 ?????
تو ایران کدوم بهتره ؟
دوست عزیز همه می دونن که ps3 می تونه گرافیک قدرتمندتری رو به نمایش بذاره بدون شک.اما چون پردازنده ی cell خیلی پیچیده هست به خاطر همین بازی هایی که برای پلتفرم های pc -ps3-xbox 360 میاد خیلی به خودشون زحمت نمی دن که بخوان این بازی با ویژگی های ps3 بسازن به خاطر همین در تعداد کمی از بازی ها دیده میشه که بازی های مشترک xbox 360 بهتر بوده.ولی چیزی که من باید بگم اینه که با وجود اینکه هنوز از تمام قدرت ps3 استفاده نشده با این حال توی بازی های اختصاصی و گرافیک اونها xbox 360 حرفی برای گفتن نداره مثلا gears of war2 که در برابر kill zone 2 از لحاظ گرافیک هیچ حرفی برای گفتن نداره.ولی خوب به نظر من هر کدوم از کنسول ها برتری های نسبت به هم دارن که دیگری نداره.از لحاظ قیمت بازی های xbox360 ارزونتره ولی این به هیچ وجه دلیل نمی شه بگیم حالا چون بازی های ps3 یه گرونترن پس توی ایران 360 بهتره.به نظر من باید همه چیز رو بسنجید و در آخر خودتون تصمیم بگیرید.موفق باشید دوست عزیز