این جمله کپی رایت داره ها:8:نقل قول:
Printable View
این جمله کپی رایت داره ها:8:نقل قول:
ممنون بابک جان من روشن شدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط این آکوا رو یه جوری کنترلش کنید
ممکنه کنترله انجمن رو بگیره دستش ها
اگه کمک خواستید میتونید برکنارش کنید من وظایفش رو بر عهده بگیرم
دوستان هم کاندیدا هستن
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان فرداست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط تا حدودی نظرت تغییر کرد ؟ ای بی محرفت ای نا رقیف . فقط نسبتا ؟ ای نا زن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما ...
این موضوع رو قبول دارم . و فکر میکنم یکی از عیب هامه در کل ( خارج از این محیط ) من وقتی به موضوعی دقیق میشم حاشیه هاش رو بی اهمیت میزارم . حرفی دارم اما به نحوه گفتنش زیاد فکر نمیکنم . و معمولا مستقیم میرم سر اصل مطلب .جای اینکه از غلامی خودم حرف بزنم میگم خب دخترتون رو با چند تا سکه میدین بهم ؟ بعد ما رو شوت میکنن بیرون و اینا .
در مورد بن شدن کاربران تازه وارد در روز های اولیه ارشد شدنم . چنین نیست . و من همچین چیزی توی پرونده ام ندارم
من بیشتر فعالیتم اخراجی ها نیست . اونجا به چشم میاد . بیشتر وقتم به همکاری با آکوا میگذره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 نکته .
زمانی که من ارشد شدم مدتی بود که مافیا جان کمرنگ بودن . یعنی یک محدوده زمانی خلا ما داشتیم . شاید به همین دلیل برخورد های من بچشم اومده .
و
این میشه پاسخ گو بودن من . من هیچ کس رو بن نکردم . مگر اینکه در موردش توضیح داده باشم . اگر منظور دلیل بن های متعدد منه من در مورد تک تکشون ( یک به یک ) دلیل واضح و مشخص داشتم . کاملا مطابق با چارچوب انجمن .
اینجا جز معذرت خواهی از همه بابت پی ام های بی جواب حرفی نمیتونم بزنم .
یک مثال از وضعیت من : من امروز ساعت 9.30 اومدم به انجمن به قصد پاسخ دادن مستقیم به این تاپیک . ببینید پست اولم چه ساعتی داده شده و این پست دوم الان ساعت 14.31 . خیلی وقت ها فقط میام یه کار خاص انجام بدم . یه مطلب بخونم . برم . میشه 6 ساعت .
نوع خاصی من فعالیت میکنم . یکیش اینه که من پست ها رو معمولا دوبار میخونم .
پست های هم که رو به من هست یا بحث خاصی داره که من توش دارای ایده خاصی هستم ( خصوصا مذهبی سیاسی فرهنگی ) میخونم . یه مدت میزارم بمونه . جواب مینویسم و باز میزارم بمونه و دوباره میخونم و اون وقت شاید پست کنم . تا نشه که واکنشی شخصی در یک پست در یک اخطار یا یک بن وجود داشته باشه .
این ها زمان زیادی میگیره ازم . بار ها تا حالا پست ها رو نوشتم اما ارسال نکردم .
من نمیدونم این حرف رو زدم یا نه و اگر گفتم با چه منظوری . چون میدونم به بخش بالایی از پی ام هام جواب دادم تا بحال . پی ام هایی که گزارش هست رو با واکنش به اون تاپیک جوال میدم .
متفرقه اوضاش چی شده ؟ همه میگن مشکل داره اما نمیگن چی ؟ و نمیگن چه باید کرد . مدیر داشته باشه اوکی . الان 10 تا مدیر میزاره میثم واسه متفرقه . مدیر جز هدایت چه میتونه بکنه . ذهن ها رو که نمیتونه عوض کنه . ابزار مدیر مگه جز استیکی کردن + حذف + تراش + اخطار . چیز دیگه ایه ؟ تذکر و خواهش که همه دارن . این ها ( اخطار و... ) هم که بیاد میگن متفرقه روح نداره دیگه . مثه قدیما نیست . مدیرش عقده ایه و و و . بعد هم اینهمه ادم اینجا میگن سخت گیری نکنید کاربر ها خودشون فهمیده ان ( بر منکرش هزار لعنت ) خودشون مدیریت میکنن . خوب اینم انجمن بی مدیر . بسم اله .
و در آخر اینکه نقد من نه نقد انجمن و متفرقه و کمبود گاز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشالا کلی این کنسل کردن سیاسی شد . به دو دلیل کنسل کردم . یکی اینکه سرد بود ( من از کجا میدونستم اینجوری میشه قطب ) یکی هم که جز اونی که همیشه نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سیصد چهارصد تا از خانم ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی زیاد استقبال نکردنقل قول:
آقا اینی که این تو دارم :40: نیست که ماشالا شمش طلا .:2:نقل قول:
چوب استاد به از شمش طلا ،،، بابک کو ندارد نشان از طلا .
به هر حال خوبیش اینه که الان به خوبی و خوشی با همیم و ایشالا به پای هم پیر شیم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا کم پیدام ؟ هستم در خدمت شما .
اومدمممممممممم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شماره یک ووکمننقل قول:
شماره دو
شماره سه
میگم ووکی این روزا سر منو شلوغ کردیا . هی دارم ووکمن بن میکنم تموم نمیشه .
امیدوارم اینطور باشه که البته نیست . چون عدالت یا تند روی مفاهیمی کاملا شخصی هستند وابسته به تعریفی که افراد به واکنش محیط در قبال کنش خودشون دارند .نقل قول:
و
ممنون . همه انسان ها گه گاه ( قرنی یک بار مثلا ) احتیاج به این دارند که جز اینکه بهشون توپیده بشه اتفاق دیگه هم بیوفته .
من در قبال فحش مصونیت دارم . من 3 سال ادمین روم ایران بودم در پال تاک و روزی نبود که زیر 10 تا فحش نخورم ( فحش در مفهوم کامل کلمه )
اما چیز هایی هست که میرنجونه . تهمت . بی انصافی . و دروغ . و حرف های عجیب . و پی ام اون خانم که ازم خواست که در تاپیک بحث بانوان هر مردی که پستی داد بن کنم و من براش توضیح دادم وضعیت و دلایلم رو ( من موقعیتی ایجاد کردم تا اگه کسی از پستی که در تاپیک خانم ها زد پشیمون شه بتونه جبرانش کنه به نحوی ) و خواستم باز هم شرایط رو بررسی کنه . بمن پرید که منت سر من نگزارین و شما خودتون فلان و بهمان .و من بعد از چند ماه هنوز متحیر از این پی ام
و اون دوستان مهربانی که در تاپیک . مرگ پدرم رو به من تسلیت گفتند و بعدش به مانند یک باج علیه من ازش استفاده کردن . که ما تسلیت گفتیم برای چی ؟
و اون عزیزی که وقتی دوستش بن موقت شد هر جور خواست من رو شست و الان خودش خواهان ... و ببخشید گفتن چه سخته .
و اون عزیز تر که اون جور برای من مینویسه و با من حرف میزنه .و حتی یک کلمه هم بعد از تغییر نیست .
و اون خیلی عزیز که میاد اون جور در اون تاپیک از کار من قدر دانی میکنه .
ماری کوری : بازم خوبه هنوز خبر های خوب میرسه .
جان من این شمارش پست کیه ؟ بدین من بنش کنم خلاص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به جان مدیر عاملمون که تو این سرما ما رو مجبور کرد بریم سر کار ما نرفتیم کسر حقوق زد . من من من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما مدیر شدن بدترین بالایی بود که سر من اومد . جز دوران طلایی همکاریم با smnn یا smmn ( هیچ وقت یاد نگرفتم ) باقیش بلا بود .
آقا تو که بد تر از منی . چه معنی داره ادم غول بده امل نکنه ؟نقل قول:
فكر كردي نقدت امروز تمام ميشه؟نقل قول:
آقا تو که بد تر از منی . چه معنی داره ادم غول بده امل نکنه ؟
نه خير ، خيال كردي
نقد شما همچنان ادامه داره بنابراين من فعلا هيچ عجله ايي براي اين كار ندارم:31:
نقل قول:
يه دونه مونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اونم بن كني يه ملت به جونت دعا ميكنن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------
خداييش چيزي كه بشه اسم انتقاد روش گذاشت به ذهنم نميرسه كه بگم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط موقع برخورد با دوستان حالا واسه تذكر باشه يا تشكر يا راهنمايي كردن ، يه خورده خودموني تر برخورد كني بد نيست منظورم اينكه تا اونجا كه امكان داره جديتت توي برخورد رو كم كني ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل همين الان كه جواب منو دادي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
فقط موقع برخورد با دوستان حالا واسه تذكر باشه يا تشكر يا راهنمايي كردن ، يه خورده خودموني تر برخورد كني بد نيست منظورم اينكه تا اونجا كه امكان داره جديتت توي برخورد رو كم كني ...
گفته بودم نمی ام چیزی بگم:دی
که البته نیومدم
اما اتفاقا من نظرم اینه که به خورده لحنش محکم تر بشه بد نیست....
که البته همراه با مقادیر نا متنابهی چک سیلی لگد و احیانا نانچیکو(یا لانچیکو همینایی که بروس لی داشت)
که البته این حقیر به همراه دیگر بانوان همکار با جیغ و مو کندن و دمپایی(که در ورژن جدید ال استار و بووت و نیم بوت می باشد)در خدمت جناب بابک نارنجی هستیم.
منظور بابک دقیقا همکار شدن منه که جز بلا و ضرر و زیان برای انجمن موسیقی چیزی بهمراه نداشته:27: ...چقدر بلا بودم خودم نمیدونستم :38:.نقل قول:
اما مدیر شدن بدترین بالایی بود که سر من اومد . جز دوران طلایی همکاریم با smnn یا smmn ( هیچ وقت یاد نگرفتم ) باقیش بلا بود
اين هموني نيستش كه همه بن ميكنه؟!!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
زدی به هدف:46:نقل قول:
سلام به همگي؛
بابك جان، اجازه؟ من هم يك نقد دارم...
البته مطالب تاپيك رو كه دنبال مي كردم، ديدم كسي تا حالا مطرح نكرده.
بابك خان، چرا شصت پاي جناب عالي هميشه در دهان مبارك هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زشته آقا جون، زشته... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40::40::40::40::40: