مطمئن باش دچار مشکل میشی. چون باس همه رمهات 667 میشه و دچار ناپایداری میشی. دو تا رم 2 گیگ با باس 800 بخر ( برند پاتریوت) که قیمتش حدود 100 تومن هست. اون رمها که داری رو بفروش.نقل قول:
Printable View
مطمئن باش دچار مشکل میشی. چون باس همه رمهات 667 میشه و دچار ناپایداری میشی. دو تا رم 2 گیگ با باس 800 بخر ( برند پاتریوت) که قیمتش حدود 100 تومن هست. اون رمها که داری رو بفروش.نقل قول:
اگر رم ها با هم سازگاری داشته باشند تداخلی پیش نمی اد ، ولی تمام رم ها در فرکانس 667 کار می کنند که باعث کاهش کارایی می شه.به نظر من 667 ها رو کنار بگذار و 2گیگ رم با باس 800 یا 1066 بگیر.نقل قول:
به نظر من وسترن دیجیتال بهترین گزینه استنقل قول:
من دیشب آماره همه ی هاردهارا گرفتم و از فروشنده ها میپرسیدم هم وسترن دیجیتال کمی گرانتر بود وهم همگی در این قضیه اتفاق نظر داشتند که وسترن دیجیتال به نسبت بهتره
در مورده هیتاچی اطلاعات خاصی ندارم ولی در بازار که کمیابه و من خودم به شخصه هیتاچی را یه نوآور و یکه تاز در صنعت هارد میبینم که بیشتر مواقع در زدن هاردهای با رفیتهای بالاتر موفق است ولی ندیدم تولید انبوه و فروش زیادی داشته باشه
سامسونگ هم خوبه ولی یه کم ریسکه ، چون به هر حال برند خیلی متخصصی در این زمینه نیست گرچه خودم هارد سامسونگ داشتم و چیز بدی هم نبوده ولی ترجیح میدم مارکهای وسترن و سی گیت یا مکستور بگیرم
من قیمت کردم قیمت سیگیت و مکستور هم 71 هزار تومان بود
آقا هيتاچي هارد ide با 160 يا 250 گيگ ظرفيت داره تو بازار؟؟؟؟؟؟
قيمتش چنده؟؟؟؟؟
كلا برند خوبي هست تو هارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برند خوبیه ولی همونطور که دوستمون گفت کمیابه و وسترن دیجیتال بگیری بهتره. با قیمت 50 تومن میتونی Western Digital - SATA 2 - 250GB بخری.نقل قول:
با سلام
من قبلا يك تاپيك براي درخواست كمك در قسمت هارد زده بودم:
و الان اومدم تا براي خريد با شما مشورت كنم!کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=2840080#post2840080
مي خواستم بپرسم به نظر شما هارد اكسترنال بذارم روي هارد قبلي ام ( هارد قبلي: 160 سامسونگ - ساتا 2 ) يا اينكه يك هارد اينترنال ديگه بخرم و بذارم روش؟
لطفا قيمت هاي اينها رو بگيد ... نمي خوام زياد گرون باشه! در حد 50 يا 60 تومن باشه.
خيلي خيلي ممنون
اکسترنال که گرونه. عمرشم کمتره نسبت به اینترنال . Western Digital - SATA 2 - 250GB بخر با قیمت 50 تومن.نقل قول:
مشکلی نیست با آپدیت بایوس میتونی از از جفت رم ها با باس مختلف استفاده کنی اما مادربرد باس کمتر رو مبنا قرار داد و کار می کندنقل قول:
در کل قرار دادن 4 تا رم روی یک مادربرد کار زیاد درستی نیست.نقل قول:
اتفاقاً همین درسته:15:نقل قول: