من یه سوال دارم ! من که تازه واردم و خیلی کسی رو نمی شناسم ، بیام اونجا چی می شه ؟ یعنی خب چه جوریه ؟
Printable View
من یه سوال دارم ! من که تازه واردم و خیلی کسی رو نمی شناسم ، بیام اونجا چی می شه ؟ یعنی خب چه جوریه ؟
خوب چون تا حالا خانومي تو قرار ها نيومده نمي تونم بگم چجوريه !نقل قول:
موفق و پيروز باشيد
جاويد
اتفاق خاصي نميوفته شما ميري دمه مجسمه ميبيني چنتا كارگر افغاني اونجا نشستن(نري مثل wisdomباهاشون دست بديا!)حالا سمت چپ اونا رو نگا ميكني ميبيني يه سري بچه مثبت(از درون كلمه ي منفي رو نقض كردن!:ي)واستادن مي ري خودتو معرفي ميكني بعد حالا ديگه بقيش با خودته...قاطي شي يه كنار واستي!
ضمينه:خانومها جايز به دست دادن با افراد غير محرم نميباشند!!!:ي
باشه پس من مثل اینکه باید یه چندتا خانم بسیج کنم بیارم اونجا ! وگرنه باید بشینم همش بقیه رو نگاه کنم ، دست هم که نمی تونم بدم که ;) چون به هر حال من قراره به عنوان یه خانوم بیام اونجا !
آهان من باید به اسم آی دیم خودم رو معرفی کنم ، اونوقت شما لیست همه آی دی های اینجارو دارین چک می کنین ؟ چون مسلما ما که اسم های هم رو نمی دونیم ! یعنی من هنوز نمی دونم چون کسی رو نمیشناسم !
اسم مهم نيست فقط نام كاربري بايد بگي! بزرگ و كوچيكم نداره مثلا من الان 16 سالمه و ركورد كوچكترين فرد قرار ها رو دارم! و كسي مثل الفين(آق رضا!)78 سالشه:ي!!!
راستي خيلي از خانوما و البته آقايون:ي زور زدن كه خانوما جمع شن و بيان ولي همه زور ها باد هوا شد!:ي!!!
خب به هر حال من تلاشم رو می کنم ! حالا ببینم هوا می شه یانه ! البته من می یام و اگه کسی نیاد به عنوان اولین دختر شرکت کننده تو قرارهای شما مثل اینکه شناخته می شم ! ;) اینجوری که من شنیدم
خوب من از همینجا بهت تبریک میگم ... ولی هواست جمع باشه به پسر جماعت رو نده.نقل قول:
یادآوری برای جاوید و لاولی من:
دوستان...شما که پیر قرارها هستید دیگه چرا؟...از شما بیشتر انتظار میره....شما دیگه چرا باید سر کار برید؟!
مخلصیم
به ما که ندادینقل قول:
ولی ازدواجت مبارکه
ایشالا زنده باشیم شیرینی ازدواج آقا پسرت:46:
به به ميبينم که تاپيک داره گرم ميشه. فکر کنم به 300 صفحه برسه.!!!
منم ميام تاپيک رو گرم تر کنم و به سوالات دوستان جواب بدم. راستش خيلی دوست دارم بيام اما واقعا نميتونم.
سر بازی هم نميرم چون سنم نرسيده .تو تلويزيون گفت سرباز بگيری شده جوگير شدم.
راستی سامان ازدواج کرده؟ ها؟ چی شد؟ این دفعه با خانومش مياد پس؟