بدون ترفند از یک تا شش صبحه. با ترفند از دوازده سیو پنج تا شیشو پنجاه.نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Printable View
بدون ترفند از یک تا شش صبحه. با ترفند از دوازده سیو پنج تا شیشو پنجاه.نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
زمان رایگان از ساعت 1 تا 6 صبحنقل قول:
دلیل اشتباه بودن مقدار ارسال و دریافت هم اینطور که دوستان میگن استفاده از ....پی ان هستش.
به نظر من در حال حاضر پارس انلاین بهترین پشتیبانی رو در سرتاسر کشور داره و کیفیت خدماتش هم بسیار خوبه
از این برنامه استفاده کن مثل عکس عمل کن 100% جواب میگیری الان من 1 ماه که از این روش استفاده میکنم ضمنا این آدرس برای ریست کردن مودم من هست تو باید بگردی ببینی کدوم دستور مودمت رو ریست میکنه من خودم از روش راست کلیک بروی صفحه ریست و استفاده از گزینه View Source این آدرس رو پیدا کردم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اطلاعات دقیق تری خواستی برو به لینک زیر:
تا منظور از پشتیبانی چی باشه!نقل قول:
من یه شکایت از سرعت پایین در ساعات دانلود رایگان اینترنتم کردم و پشتیبان با من تماس گرفت و 50 دقیقه با من صحبت کرد ولی در آخر مشکلم حل نشد به نظر من باید رفع مشکل بشه که بشه اسمش رو پشتیبانی گذاشت و نه فقط تماس گرفتن و تظاهر به اهمیت دادن.برای من به که هنوز مشکلم رفع نشده.کیفیتش هم در سرتاسر ایران یکسان نیست من توجه کردم معمولا شهرهای بزرگ مثا تهران و اصفهان اصلا مشکل چندانی ندارند وهم سرعت روز و هم دانلود شبشون عالی هستش ولی کیفتش برای شهرهای جنوبی به هیچ وجه مناسب نیست و بارها شکایت کردیم و جواب قابل قبولی ندادن.
بچه ها vpi و vci واسه شما 0 و 59 ه؟
VCI برای کاربران تهران 35 و برای کاربران شهرستان 59 هس،اونهم صفرهنقل قول:
پس چی!..من 2 سالی از پارس آنلاین adsl داشتم 128 ماهی 17 تومن.خداییش حا لم یکردم سرعت دانلود زیر 100 نبود..نقل قول:
درسته حجمم محدود بود 3 گیگ ولی حداقلش این بود که ا زاینترنت لذت م یبردم..
بعد زدیم خونمون رو نوسازی کنیم . اومدیم یه خونه اجاره کردیم..تلفن به نام صاحبخونست ..خلاصه نتونستم از پارس آنلاین بگیرم
رفتم مخابرات..الان 128 مخابرات دارم..درسته که نامحدوده ولی سرعت دانلودش 15 ا..صلا نمیشه حتی بازی آنلاین کرد
اصلا استیم وصل نمیشه..عکسهای گوگل نمیاد یعنی مربعهای سفید میاره...خلاصه هیچی دیگه فقط میشه وبگردی
کرد..دانلودم حوصله یم خواد با این سرعت ..
از مشکلاتش چی بگم...3 بار تا حالا یوزر و پسم عوض شده ...یعنی همینجوری الکی سوزر و پس آدمو عوض میکنن بعد باید زنگ بزنی بگی بعد بهت یوزر و پس جدید میدن...یک داستان یداره مخابرات..
حال قدر پارس آنلاین رو میدونم ..بزار برگردم خونمون سریع میرم پارس آنلاین دوباره ..
پارس آنلاین الان مدتیه سرعتش افتضاح شده من الان 256 دارم شبا سرعت مثِ دایال آپ میشه پشتیبانی هم که جواب درست حسابی نمیده کسایی که قصد اومدن به پارس دارن نیان بهتره پارس هم مث شاتل شده !!!
سلام آقای Love King
ببخشید خواستم پیغام خصوصی بزنم به شما اما مال شما نشد لطف میکنید به این لینک و صفحه بعدش بیائید و راهنمائی کنید
خیلی ممنون