من یک مگ دارم روزا سرعتش 224 کیلوبایت هست و شبها از 100 کمتر نمیشه.اینم دانلود دیشب و پریشب.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من یک مگ دارم روزا سرعتش 224 کیلوبایت هست و شبها از 100 کمتر نمیشه.اینم دانلود دیشب و پریشب.نقل قول:
مربوط به مودم نیستنقل قول:
هر مودمی که ریست داخلی داشته باشه حتما از یک پیجی ریست میشه!!
فقط باید ادرس اون پیج رو پیدا کرد
حالا خود دانید :دی
خوب من در قم سرویس دارم که افتضاحه در ضمن شما چرا ID ت عوض شد؟!نقل قول:
سلام. سرعت من 256 هست، اینم گزارش مصرف من در این یک ماه اخیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرویس TRA چطوره پینگ و سرعتش؟به نظرتون واسه نمحدود TRA بگیرم یا برم از مخابرات بگیرم که هم بتونم دانلود زیادی تو روز بکنم هم پینگش واسه بازی خوب باشه الان 256 پارس دارم شبا 300مگ بیشتر نمی تونم دانلود کنم
سلام دوستان
کسی تو مخابرات شهید رجائی یا شهید نظری (تهران) گرفته؟ می خوام ببینم وضع این منطقه ها چه طوره؟
منظورم همین پیج بود عزیز. گوگل رو زیر و رو کردم ولی این پیج رو نتونستم پیدا کنم.نقل قول:
مودم ZyXEL هستش. اگه ممکنه شما هم یه نگاهی بندازید، ممنون میشم.
والا گفتم که یک فروم خارجی تو ارشیو داشت اونم مال 4 5 سال پیش!!
نمیدونم چرا اطلاعات کمی هست در مورد این مسئله...
ایشالا فردا یه سرچی میزنم واستون ببینم چی پیدا میشه
من یه مقدار روی مودم خودم 8101 کارکردم و دستور ری استارت شدنش رو پیدا کردم و فکر کنم روی مدلهای دیگه تی پی لینک هم جواببده.
برای ریست کردن کافی عبارت زیر رو توی نوت پد وارد کنید و با پسوند bat اونرو ذخیره کنید حالا اگر روی فایل بدست اومده دوبار کلیک کنید مودم شما خود به خود ری استارت میشه.
start iexplore [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نکته مهم: حتما باید شما قبلا وارد اکسپلور شده باشید و وارد مودم شده باشید و صفحه رو همونطور باز گذاشته باشید تابرنامه زمان اجرا از شما یوزر و پس ورد نخواد. البته یه سری برنامه های اتولاگین هم هست که خود به خود یوزر و پس ورد را وارد می کنه و لاگ این هم می کنه مثل lastpass.
دانلود فایل بت آماده از
حالا شما می تونید با task scheduler ویندوز یا برنامه autopoweron shutdown هر وقت خواستید مودمتون رو خاموش روشن کنید.
چطور دستور مودم رو به دست اوردم؟ خیلی ساده شما با موستون اگر توی مودم روی هر گزینه ای کلیک کنید ادرسش رو پایین صفحه نشون میده که توی مودم خودم عکسش رو پایین می زارم
مگه زمبان دانلود شبانه از 12 تا 6 نیست؟
دیشب زده 38 مگ ارسال 2 مگ دریافت اونم تو حالت عادی نه رایگان
پدر سگا عمشونو...