بچه ها برای شما این اتفاق پیش اومده که وایمکس مبینتتون خود به خود صدا بده!؟!!
جوری که ادم فکر میکنه سنگ دارن میزنن به شیشه..:n28:
Printable View
بچه ها برای شما این اتفاق پیش اومده که وایمکس مبینتتون خود به خود صدا بده!؟!!
جوری که ادم فکر میکنه سنگ دارن میزنن به شیشه..:n28:
صدا بده ؟؟؟ اصلا مگه میتونه صدا بده ؟ آخه جاییش نه قطعه ای داره که صدا دار باشه نه قطعه مکانیکی داره که تکون بخوره صدا بده ، کلا لال هست این مودم بنده خدا !!نقل قول:
احتمالا خود مودم جاش لق میزنه میخوره به شیشه
اگه فهمیدی صداش از چیه بگو حتما چون خیلی جالب شد
-------------------------------------------------------
دیشب بعد از مدت ها از سرور های دیگه مثل vip های سایت های ایران فیلم یا مووی فا مستقیم لینک گذاشتم بگیره ۳.۵ گیگ دیشب دانلود شد چون ظاهرا سرعت حداکثر نمیده تو شب از این سرور ها ، من همیشه فایل هایی که میخوام دانلود کنم تو شب میریزیم رو سرور شخصی خودم از اون دانلود میکنم به همین دلیل سرعت دانلود رو حداکثر هست و شبی ۵ گیگ به بالا حداقل دانلود میکنم
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
VPS از کجا گرفتی ؟نقل قول:
نمیشه ...نقل قول:
یک سری برنامه ها برای این کار هستن ولی با مودم نمیشه !
سلام.
دوستان برای فعال کردن طرح قبلی فقط کافیه که همون مقدار پول رو واریز کنیم یا باید کار دیگه ای هم انجام بدیم؟
من طرح قبلیم کاملا زمانش تموم شده برای همین مطمئن نیستم که دوباره کار کنه و همینطور اون طرحم توی قسمت تغییر طرح نیست که بخوام انتخابش کنم.
ممنون میشم اگر راهنمایی بکنید.
طرح شما چی بوده؟
همون طرحی رو که دارین یا تموم شده رو تو قسمت تغییر طرح نشون نمیده اگه تو طرح های خود سایت مبین نت هست می تونی انتخابش کنی
من ۲ مگ یک ماهه که قیمتش ۳۰ تومن هست رو داشتم. توی قسمت تغییر طرح نیست ولی توی طرح هایی که توی خود سایت هست وجود داره.نقل قول:
[QUOTE=faramobile;7857363]صدا بده ؟؟؟ اصلا مگه میتونه صدا بده ؟ آخه جاییش نه قطعه ای داره که صدا دار باشه نه قطعه مکانیکی داره که تکون بخوره صدا بده ، کلا لال هست این مودم بنده خدا !!
احتمالا خود مودم جاش لق میزنه میخوره به شیشه
اگه فهمیدی صداش از چیه بگو حتما چون خیلی جالب شد
-------------------------------------------------------
هههههههههههه
فهمیدم..صدا کولرمون بود..خراب شده بود هی صدا میداد منم هی سکته میزدم فکر میکردم مودمم صدا میده:n02::n08:
خسته نباشی واقعاً:n06:نقل قول:
طرح جاری در قسمت انتخاب طرح دیده نمیشه.نقل قول:
بلاخره از شر مبین نت خلاص شدم......
با این که کلا وایمکس رو در ایران برای عذاب آفریدند٬
اما مشترک مبین نت بودن این عذاب رو چندین برابر میکنه !!
در سه روز٬ ۴ گیگ رو٬ یک گیگ یک گیگ شارژ کردم و بی هیچ دلیلی تموم شد. برای برادرم هم همین اتفاق افتاده با مبین نت !!
دیروز مودم رو بردم داتک و دادم گانفیک کردن و الان مشترک وایمکس داتکم. هر چند به اندازه ADSL داتک خوب نیست که محل کار دارم ولی انصافا اذیت هم نمیکنه. تازه ۱۰ گیگ رو ۴۲٬۵۰۰ گرفتم با سه گیگ شارژ هدیه. مبین نت هر گیگ شارژ اضافه رو هم ۱۰٬۶۰۰ میگیره داتک ۵٬۴۰۰ !!