تعرفه نامحدودا تغییری نکرده؟
Printable View
تعرفه نامحدودا تغییری نکرده؟
الان برای ما که 512 نامحدود داریم مشکلی به وجود نمیاد؟
سرویس ما هم حجمی میشه یا تغییر نمیکنه؟
یه دفعه آخر ماه قبض چند میلیونی برامون صادر نکنن؟ :n24::n36:
اوه بچه ها داخل جدول یه حداقل 9 گیگ اضافه شده برا نامحدو حالا نمیدونم منظور چی هست ! باید زنگ بزنم امروز : \
یه سالی میشه اضافه شده اصلا معلوم نیست چیه!نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
سلام.من قبلا سرویس وایمکس داشتم و به خاطر نوع خطمون که pcm بود هیچ وقت نمیتونستم adsl بگیرم و یه جورایی همیشه در ارزوی adsl بودم.تا اینکه چند وقت پیش با کلی دوندگی و هزینه زحمت کشیدن خطمون رو درست کردن .یه ماهی روی خطمون 512 نامحدود بود که چون مودم adsl نداشتیم فقط پولش برامون میامد و از وایمکسمون استفاده میکردیم تا تموم بشه.بعد طرح خورشید تابستانه امد و گفتیم تا اینترنتمون وصل بشه به صرفه تره که از این استفاده کنیم.خلاصه چند روز پیش مودم رو رفتم خریدم و نصب کردم به هوای اینکه به زودی بعد از سالها میتونیم یه اینترنت نامحدود داشته باشیم.امروز که رفتم که بگم برامون 512 نامحدود بزارید گفتن نامحدود دیگه نیست و تمووم شد!!! باورم نمیشد.این همه دوندگی این همه هزینه اخرش فقط 2 روز دیر رسیدم.شما بودید چیکار میکردید؟:n30::n30:
نمیدونستم اینقدر این چند روزه میگفتن اینترنت قراره ارزون بشه مثل همیشه معنی برعکس میده.یعنی دقیقا گرون کردن.512 نامحدود که 24 تومن بود رو برداشتن جاش 1 مگ 16 گیگ گذاشتن 25 تومن.این یعنی ارزونی؟ واقعا پشیمونم.مبین نت داشتم به چ خوبی دانلود شبانه رایگان هم داشت.
تو لیست قیمت طرحهای جدید هیچ چیزی راجع به مصرف داخلی و خارجی نیست.با چیزی که تو سایتا گذاشتن فرق داره.مسئولش میگفت به اونایی هم که نامحدود دارن میخوان بگن بیان حجمی بگیرن چون خطشون دیگه خراب میشه و کیفیت نداره!!!
کدوم شرکت الان نامحدود یا شبانه رایگان داره؟
ولی هنوز تو سایت مخابرات طرح نامحدود هستش!!!!
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
راستی نامحدود هم طبق اون مصوبه تغییر چشم گیری داشت ، امیدوارم اعمال بشه ، 2 مگ ، 40 تومن ، 45 گیگ حداقل ترافیک
اگر 45 گیگ بیشتر هم دی ال کنیم ، میشه همون سرعت اسمی ، 256 کیلوبایت که بازم خیلی خوبه ، البته اگه دبه نکنن
چیزی که تو اینترنت مهمه ترافیک خارجی هست که 15 گیگ برای 2 مگ میدن.نقل قول:
این خوبه؟!
بله قیمت ها خیلی خوب شدهنقل قول:
ولی مثل اینکه قراره اگه دانلود شما مثلا توی سرعت 2 مگ از 45 گیگ گذشت ، بابت اضافه مصرف پول بیشتر براتون منظور بشه
البته هنوز هم 100% معلوم نیست چون برای همین نت های نامحدودی هم که داریم حداقل مصرف زده ولی توی سایت که این طور نوشتن که قراره پول بیشتر بگیرن :n03:
ولی اگه هزینه اضافی نباشه که محشره
باید تغییر سرویس بدیم ببینیم آخر ماه چه قبضی میاد ، امیدواریم نجومی نباشه :n02::n09::n24:
اگه بعد از 45 گیگ باید پرداختی داشته باشیم که خیلی افتضاه میشه که :\ این که دیگه نامحدود نیست اسمش : |