دوست عزیز از لحاظ کیفیت اینترنت از پارس خیلی سرتره ولی از لحاظ کشش خط و پشتیبانی فنی خیلی ضعیفتره نسبت به پارس به طور کلی زیرساخت پارس از اینها خیلی خوبهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز از لحاظ کیفیت اینترنت از پارس خیلی سرتره ولی از لحاظ کشش خط و پشتیبانی فنی خیلی ضعیفتره نسبت به پارس به طور کلی زیرساخت پارس از اینها خیلی خوبهنقل قول:
دوستان من الان شاتل دارم و crc وحشتناک رفته بالا هر کاری هم کردم درست نشده خطمم هم هیچ مشکلی نداره. فکر میکنم پهنای باندشون کمه این crc هم به خاطر همینه . منم فقط برا بازی استفاده میکنم که شاتلم نابود شده متاسفانه. بیام صبانت ؟ ای اس پی سراغ دارین به درد بازی بخوره نتش و این مشلات نداشته باشه؟
دوستان من الان شاتل دارم و crc وحشتناک رفته بالا هر کاری هم کردم درست نشده خطمم هم هیچ مشکلی نداره. فکر میکنم پهنای باندشون کمه این crc هم به خاطر همینه . منم فقط برا بازی استفاده میکنم که شاتلم نابود شده متاسفانه. بیام صبانت ؟ ای اس پی سراغ دارین به درد بازی بخوره نتش و این مشلات نداشته باشه؟
سلام دوستان سال نو مبارک
به درخواست جمع اوری از طریق سایت اهمیت میدن یا حتما باید زنگ بزنیم به شرکت ؟
من هنوز تخلیه نکردم، اصولا باید اهمیت بدهند ولی برای تخلیه سریع بهتر است همزمان شکایت از 195 و پیگیری تلفنی هم انجام شود.نقل قول:
خب صبانت قیمتاش رو ب روز کرده
8 مگ یک ماه 200 گیگ خارجی 197 هزارتومان
تو پنل من قسمت جمع آوری غیر فعالهنقل قول:
روشم که کلیک میکنم میگه برای ثبت درخواست جمع اوری از همان خط اقدام نمایید ! ( در صورتی که با همون خط خودم میرم تو پنل )
----------------------------------------------------
یه چیز عجیب و مسخره !
الان مودم رو خاموش روشن کردم ، حالا رو جمع اوری که میزنم اینو مینویسه : به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و همچنین تعطیلات نوروز تا 14 فروردین 1400 درخواست جمع آوری مقدور نمیباشد.
شیوع ویروس کرونا چه ربطی به جمع اوری داره ! تعطیلات هم که 7 فروردین روز کاریه و تموم میشن ! من میخوام قبل از 12 فروردین جمع اوری کنم
میتونم 195 ازشون به خاطر همچین قانونی شکایت کنم ؟
شکایت کنید، فایدهای نداشته باشد هم ضرری ندارد، شاید هم تاثیر داشت.نقل قول:
درود.نقل قول:
اینی که نوشتید برای یک ماه که نیست؟
مشترک صبا نت هستم یک ماهه هشت مگابیت دویست گیگابایت با مالیات میشه تقریباً هشتاد و چهار هزار تومان.