من در مورد تهران گفتم و مدتها توی فروم مخابرات تهران فعالیت داشتم و الا مخابرات مازندران محدود رو بعضا با سرعت سه مگ هم میده. توی تهران خیلی به ندرت 512 میدن. فقط هیات علمی شرکتها و موارد خاص تا اونجایی که من می دونم
Printable View
من در مورد تهران گفتم و مدتها توی فروم مخابرات تهران فعالیت داشتم و الا مخابرات مازندران محدود رو بعضا با سرعت سه مگ هم میده. توی تهران خیلی به ندرت 512 میدن. فقط هیات علمی شرکتها و موارد خاص تا اونجایی که من می دونم
حالا خوبه تا حالا کمتر از 700 هم دانلود نکردینقل قول:
آقا کسی اینجا سرعت 1 مگ پارس آنلاین رو استفاده میکنه؟ سرعت تو شب مثل همین 256 پایین میاد؟ میشه یه تست بگیرین بزارین ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده که چیزی پیدا نکردم، ممکنه این موضوع فقط محدود به مارک مودم شما باشد.نقل قول:
تنکس انی وی
این گزینه رو کجا میشود پیدا کرد؟نقل قول:
ممنون
پس این پارس کی میخواد درست بشه من که دوره ام تموم بشه به احتمال زیاد میرم شاتل
مودم با مودم فرق می کنه اما باید توی تنظیمات pppoe باشهنقل قول:
برای من اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام پارس سرویس 128 رو چند میبنده توی روز ؟
سلامنقل قول:
روزا 120 تا 140 kb
شبا هم 10 کیلو
به اطلاع کلیه کاربران و مشترکان گروه شرکتهای پارس انلاین میرساند:
اخذ نخستین جواز کسب فروشگاههای مجازی، افتخاری است که به دیگر افتخارات گروه شرکتهای پارس انلاین افزوده شد.
در راستای توسعه تجارت الکترونیکی و لزوم قانونمند شدن فعالیت فروشگاههای مجازی، مراسم تحویل نخستین پروانه کسب فروشگاههای مجازی کشور در روز شنبه مورخ 1391/03/27 با حضور قائم مقام محترم وزارت صنعت، معدن و تجارت و دیگر مسئولین محترم سازمان توسعه تجارت و امور اصناف و تشکلها، توسط اتحادیه فناوران رایانه تهران برگزار گردید.
در این مراسم شرکت پارس انلاین موفق گردید به عنوان اولین شرکت کاملاً تخصصی و فعال در صنعت IT، نخستین جواز کسب فروشگاههای مجازی را دریافت نماید.
من که دقیق منظورشون رو متوجه نشدم!
منظورم این بود که تنظیمات pppoe کجاست؟ :9:نقل قول: