شما احتمالاً نامه ی ارتقا سرعت نداری. کدوم طرح رو میخوای؟نقل قول:
منم شرایطم تقریباً همینه، اما مشکلی ندارم، فقط مدتیه سیگنال هی ضعیف تر و ضعیف تر میشه، میترسم آخرش قطع بشه. باید یه جایی تو بالکن دست و پا کنم.نقل قول:
Printable View
شما احتمالاً نامه ی ارتقا سرعت نداری. کدوم طرح رو میخوای؟نقل قول:
منم شرایطم تقریباً همینه، اما مشکلی ندارم، فقط مدتیه سیگنال هی ضعیف تر و ضعیف تر میشه، میترسم آخرش قطع بشه. باید یه جایی تو بالکن دست و پا کنم.نقل قول:
چرا دوست عزیز! سال پیش که ثبت نام کردم ،تمامی مدارک رو کامل بهشون دادم! (کپی کارت دانشجویی)یعنی اصلا بدون کارت دانشجویی طرح بالای 128 بهم نمیداد و میگفت نمیشه! برگه ارتقا سرعت رو هم خودم دیدم!و اولین طرحی که فعال کردم دو مگ یک ماه بود با قیمت 18 تومن!نقل قول:
شما احتمالاً نامه ی ارتقا سرعت نداری. کدوم طرح رو میخوای؟
و اینکه فک کنم توی صفحه مشترکین هم این نامه ارتقا سرعت وجود داشت! یعنی کپی کارت ملی و این چیزام بود،ولی این یکی رو دقیق یادم نیست.
والا فعلا که وضعیت ما مشخص نیست! ولی میخوام یک مگ فعال کنم(البته اگه بشه!)
زنگ زدم پشتیبانی و گفتن باید یک روز از طرحت گذشته باشه تا بقیش بیاد! مگه میشه؟ پس چرا 128 ها هست!
گفت فردا زنگ بزن این طرح رو بسوزونم و یکی دیگه فعال کنم.
و اینکه پرسید برگه ارتقا سرعت داری! مگه بدون برگه هم میشه طرح بالاتر فعال کرد؟ یعنی اینا خودشون مدارک رو نمیبینن؟
شما وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شو، بعد روی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن، نتیجه رو اطلاع بده (بازم تأکید میکنم بعد از ورود روی لینک کلیک کن).
سلام دوست عزیزنقل قول:
کار کرد.ولی برای تغییر باید تا فردا صبر کنم! اجازه پرداخت انلاین نمیده! یکی از همون 128 ها رو هم تست کردم ولی اونم اجازه پرداخت انلاین نداد!
ممنون از توجهت.
میگم اگه طرح رو بسوزونه هزینش برمیگرده؟ البته زیاد مهم نیست! چون من این 128 رو فقط برای تست فعال کردم و احتما میدادم که سرعتش کم باشه! چون اون دوستم طرح داشت! مثل همین نوروزی که سرعتش با دومگ یکی بود.
الان نوروزی دیگه نیست؟:n02:
اگه فردا هم لطف کنی یه لینک دیگه بفرستی ممنون میشم! چون این پیشفاکتورها بعد یه روز قابل پرداخت نیست.
شما لینک هر طرحی رو خواستی بگو برات بزارم، اما اگر همین طرح رو میخوای، دوباره رو همون لینک کلیک کن. مجدداً پیش فاکتور صادر میشه.
هزینه ی طرح فعلی در صورت ابطال برنمیگرده. اون طرح 128 دوست شما هم که سرعتش بالا بوده، طرح ویژه بوده، یعنی از همین طرح های یک ساله که به قول خودشون مودمش رایگانه.
طرح نوروزی منقضی شده و دیگه قابل ارائه نیست.
واقعا ممنون! لطف خیلی بزرگی کردید!تا مرز سکته رفتم!نقل قول:
لطفاً یکی لطف کنه لینک 2مگ 3گیگ 1 ماه رو برام بزاره.
همه طرح ها رو نشون میده به جز همینی که من الان میخوام تمدید کنم.
با تشکر از دوستان
آپدیت: از تو هیستوری پیدا کردم لینکش رو ! مشکلم حل شد.
دوستان با تجربه یک سوال واسم پیش اومده که بعضی از مسنجرها ظاهرا به پینک خوب نیاز دارن درسته؟ مثل Hangouts ,و اسکایپ؟
سلام
چجوری میشه فهمید با مودم مبین نت چه سایت هایی رفته شده؟