آقا من کلا ناامید شدم.
بیچاره ها حق داشتن وضعیت خط من کلا داغونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی راهی نیست؟
برم بگم ببخشید شما راست میگفتین رو همون 4 مگ ببندین بی زحمت؟!!
Printable View
آقا من کلا ناامید شدم.
بیچاره ها حق داشتن وضعیت خط من کلا داغونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی راهی نیست؟
برم بگم ببخشید شما راست میگفتین رو همون 4 مگ ببندین بی زحمت؟!!
در ضمن یه چیزی این اعداد snr و ... که نوشته یه چیزه ثابته؟؟؟؟ یعنی مثلا 3 روز دیگه تست کنم بازم همینو نشون میده؟
الان قطعیم نبضش بیشتر شده الان 30 ثانیه به 30 ثانیه قطع و وصل میشه. انگار من دارم رصد میشم که هر چه زودتر برم بگم آقا ببخشید اونو 4 مگ کن . اشتباه از من بود ببخشین.
آره تا زمانی که data rate ـت تغییر نکنه snr ثابتهنقل قول:
فک کنم هرچی data rate بالا تر بره، Snr margin کم میشه که بد تره!
نه خیر snr کاملا متغیره و به خیلی از چیزها بستگی داره از جمله سیم کشی ساختمان و شبکه مخابراتتان و فاصله ی شا از مرکز مخابراتی و ...نقل قول:
به نظر من صبر کنین زمان سرویستون تموم شد سرویس مگا رو بگیرین خود به خود میزار ن رو 4 و هزینه تون هم میاد پایین !نقل قول:
:n02:
داداش میگه تو همین شرایط 3 روز دیگه چک کنه ثابته یا نه که ثابته!نقل قول:
دوستان و سروران گرام، شاید جنابان تورک اوغلو و نایت-اسکای بخوان سر قضیه کیلوبیت و کیلوبایت کوتاه بیان ولی یه چیزایی باید روشن بشه خدمت دوستان چرا که حق با ایشانه.
اولا از اونجایی که هر بایت برابر با 8 بیته پس 1 کیلوبایت هم برابر با 8 کیلوبیه و الی آخر ( یه تبدیل واحد ساده، مثل اینکه هر متر برابر با 100 سانتی متره و ... )
پس وقتی سرعت سرویس 4 مگابیت بر ثانیه باشه به این معنی که 4096 کیلوبیت بر ثانیه و 512 کیلوبایت بر ثانیه ست. یعنی یه سرویس 4 مگابیت قاعدتا باید با سرعت 512 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنه که البته کمتر از این مقدار رو میدن.
حالا اون مال موقعیه که ضریب اشتراک 1 به 1 باشه ولی اگه مثلا 1 به 8 باشه، آی اس پی می تونه از بازه 512 تا 64 به شما سرعت بده و حق اعتراضی هم نیست.
یه دقتی هم در علایم اختصاری بفرمایید.
مگابیت به صورت Mb نوشته میشه.
در حالی که مگابایت به صورت MB نوشته میشه.
و اینا رسمیه و دلبخواهی نیست که هر کی هر جور خواست بنویسه.
تمام آی اس پی ها هم برای ثبت سرعت از بیت استفاده می کنن و نه بایت.
بنابرین اون سرعت مثلا 72.9 هم در واقع 72.9 مگابیت بر ثانیه ست وگرنه قطعا اون سرعت دانلود رو نمیده و با سرعتی در حدود 9 مگابایت بر ثانیه دانلود می کنه.
شرمنده بایت طولانی شدن قصه.:n16:
من این سرویس رو تازه 5 روزه گرفتم اونم 3 ماهه و از همون اول که 4 مگ بسته شده بود هر روز زنگ میزدم زود باشین اینو 8 مگ کنین. یه چند بار هم رفتم سایتشون شکایت نوشتم. حالا فکر کن فردا زنگ بزنم بگم اون رو بی زحمت 4 مگش کن. تازه هزینه 3 ماه که رفت هیچی یه چیزیم حالا باید بشنویم که ما می گفتیم 8 مگ جواب نمیده.نقل قول:
من نمیدونم این سیم کشی ساختمان چه مرگشه که این همه این نویز داره.
به نظرتون میشه که 4 مگ باشه (یعنی سرویس مگا) ولی طوری باشه که شبانه رو محدود نکنن و رو همون 4 مگ بمونه؟
چرا یه خورده اینور اونور میشه ولی اگه اتفاق خاصی نیافته مثلا مشکلی برای کافو ها پیش نیاد تغییر زیاد محسوس نیستنقل قول:
راستی یه سوال اگه اینها سرویس ها رو 1 به 8 میدن چرا همون اسم سرویس رو به 1 به 8 شدشون تغییر نمیدن ؟ به عبارت بهتر چرا سرویس ها رو همشون رو ضربدر 8 میکنن و میگن؟
نه چرا باید اینجوری باشه ؟(البته تحت شرایطی میشه)نقل قول:
========================
مسیر جدید مخابرات شده ترکیه و پینگ حدود 150-170:n12: