واسه منم داره ولی وقتی رو هارد هست کمتر میشهنقل قول:
میگم که من فقط روی gears of war 1 افت فریم دارم که اونم مال دیسکش باید باشه چون مال خیلی وقت پیشه
واسه منم داره ولی وقتی رو هارد هست کمتر میشهنقل قول:
میگم که من فقط روی gears of war 1 افت فریم دارم که اونم مال دیسکش باید باشه چون مال خیلی وقت پیشه
کلا افت فریم روی بازی های قبلی طبیعیه چون ممکنه با داشبورد جدید سازگار نباشه یا دیسکش خراب باشه یا کلا بازی به خوبی ساخته نشده باشه.نقل قول:
واسه من از همون اول رو بیشتر بازیا بود مثلا تو GOW 1 لباساشون دیر لود میشه با تو GTA خیابون کلا لود نمیشدنقل قول:
کلا افت فریم روی بازی های قبلی طبیعیه چون ممکنه با داشبورد جدید سازگار نباشه یا دیسکش خراب باشه یا کلا بازی به خوبی ساخته نشده باشه.
نقل قول:مرسی زیرزمین :46: و عجله 1911نقل قول:
خیالم راحت شد واقعا.
اره خیلی محسوس نیست ولی جاهایی که درخت زیاد داره (شرق امریکا توی نقشه) و اسمون ابریه و مه همه جا هست واقعا بعضی موقع ها اعصاب خورد کن میشه
راستی RDR تا چند درصد بری تمومه بازی؟ چون GTA تا 80 درصد بود.
====================
یعنی من می خوام ninja gaiden 1 بگیرم که برای Xbox اولی هست، افت فریم داره یعنی؟نقل قول:
راستی کسی نمی دونه بازی های 1 xbox از کجا گیر میاد؟
من بازی های xbox رو ا حالا اجرا نکردم ولی فکر نکنم رو اونا افت فریم داشته باشهنقل قول:
سیستم عامل من 7 و 64 bit هست در ضمن دیشب که داشتم باهاش کلنجار میرفتم دیگه هنگ نکرد حالا نمیدونم اشکال از ویندوز xP بود یا نه؟!:41:نقل قول:
میلاد جان خب IP شبکه رو میخواد دیگه !! برای Modem که خب مستقیم با هم Share هستن !!نقل قول:
باز درست نمیدونم من LIVE ندارم ولی خب اون اولا خیلی باهاش ور رفتم.
هم حرف من درسته و هم حرف ميلاد جان.نقل قول:
ايشون کلي ميگن منم جزئي.
ببين عزيز براي اينکه تفاوت Performance يک سيستم رو تو حالت Cold/Hot بسنجي نياز به تفاوت دماي زيادي داري , Xbox 360 از دماي 75 الي 80 در حالت معمولي و در حالت غير معمولي به 92 درجه ميرسه و الان در Jasper ها اين قضيه شده 50 الي 60 درجه !! شما نميتوني Performance اين 2 دما رو متوجه بشي چون در هردو ما دماي بالاي 40 رو داريم.
براي تست اين کار نياز به Nitrogen مايع يا همون Azote داريم که ميلاد جان هم ذکر کردن .
اما مشکل اينجاست که کلا Chip هاي CPU و GPU در Xbox 360 قابليت اين رو ندارن که به دما هاي پايين برسن . حداقل دما براي کار با Xbox 360 بايد 25 الي 30 درجه باشه . چون ديده شده در دماي پايين تصوير با پرش شديد و لرزش رو به رو شده.
درسته میلاد جان ولی داداش الان ما 4 سری Mainboard واسه Xbox 360 داریم که از نظر فریم فرقی با هم ندارن و اگه داشته باشننقل قول:
نا محصوص هست.
سریه Core با تکنولوژی 90nm - سریه Launch یا تکنولوژی 90nm با کمی تغییر مسیر های Bus-سریه Falcon با تکنولوژیه 65nm در CPU و 90nm در GPU - سریه Jasper با تکنولوژی 65nm در هر 2 Chip - سریه Slim تکنولوژی 45nm در هر 2 Chip.
البته خودت اینارو خوب میدونی ولی برای مقایسه گفتم الان سریه Falcon و Jasper کوچکترین تفاوتی در Performance ندارن (البته تو عمل وگرنه رو کاغذ باید حداقل 10% فرق داشته باشن)
گرچه دیده شده تو سریه Jasper مشکل هنگ و افت فریم و حتی لرزش تصویر بیشتر بوده تا Falcon که هنوز درست واسه خودم این موضوع جا نیوفتاده.
آقا میلاد اینجا جزو تحصیل کرده های رشته ی PC هستن :31:نقل قول:
دیسک خراب Freez میکنه . فیلم که نمیبینید :31:نقل قول:
داداش اگه سالی N تا کارت گرافیک و CPU بیاد باز هم سطح بازیه کنسول ها و PC یکی هست .نقل قول:
نکه شما فکر کردی CPU و کارتی که هر ساله میاد واسه بازی هست !!!؟؟؟
عزیز شما زمانی که تو صفحه TEST هستی قبل از اینکه B رو بزنی و بیای به صفحه ی قبل ( همونجایی که Freez میکنی )نقل قول:
کابل LAN رو بکش و بعد B رو بزن اگه Freez شده مشکل از کنسول هست که در بدترین شرایط میشه گفت مشکل داره و باید Chip Ethernet تعمیر یا تعویض بشه.
که الان بعید میدونم این مشکل رو.
ممنون سعید جان گفتم که دیشب به هیچ وجه هنگ نکرد البته تو ویندوز 7 فعلا که دیگه بی خیال شدمنقل قول:
اگه هنگ نکرد پس دستگاه مشکل نداره دیگه درسته؟!
والا دیگه نمیدونم چه کنم:13:
میلاد جان کجا رفتی داداش بیا یه راهنمایی کن البته دیشب یه چیزایی در رابطه با همون روتی که گفتی مینوشت
کلا خطاهایی که میگرفت مربوط به PC میشد
کمممممممممممک:19:
بدبخت شدم:19:
کنسول رو که باز کردم ییهو 3چراغه شد بستم یکم دیگه باز کردم حل شد بعد یه ربع بازی کردن دوباره 3چراغه شد وخاموش کردم و روشن نکردم چی کار کنم