1کی از دلایلش اینه که از اکانت ها شریکی استفاده نشهنقل قول:
ولی خب اگه دو نفر از 1 ISP باشن چون رنج ip هاشون یکی هست فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد(یعنی برای ما که پیش نیومد:دی)
Printable View
1کی از دلایلش اینه که از اکانت ها شریکی استفاده نشهنقل قول:
ولی خب اگه دو نفر از 1 ISP باشن چون رنج ip هاشون یکی هست فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد(یعنی برای ما که پیش نیومد:دی)
چه کاری هست شما که پول اکانت دارید می دید 5000 تومان هم بگذارید روش یک هاست بخرید رپیدلیچ شخصی راه بندازید.
دیشب 180 مگ همش از تورنت تونستم دانلود کنم خیلی دزدی شاتل.
این شاتلم پدر همرو درآورده ها پسرعموم داشت هرروز زنگ میزد میگفت این چیه اون چیه اصلا به نظر من این شرکته اعلام ورشکستگی کنه بهتره :13:
کلا 2 دلیل داره یکیش استفاده نکردن چند نفر از یک اکانت که همین جور که دوستمون گفت اگر ip ها تو یک رنج باشن گیر نمیده مثلا اگر ip ها به صورت زیر باشه:نقل قول:
x.y.z.h.g
x.z.y.h.g
x.h.y.g.z
.........
ولی اگر شد:
y.x.z.h.g
اونوقت اگر بفهمه 1 دقیقه هم فرصت نمیده و اکانت میبنده
منم خودم با چند نفره دیگه شریکم.الیته بازم محدودیتی حجمی در روز را هم گذاشته روزی 5 گیگ.
دوما واسه اینکه اگر اکانت ه ک(----) شد سریع اکانت ببنده اونوقت شما در خواست فراموش کردن پسورد می دید و اون پسورد جدید به ایمیلی که اکانت توسط اون ایمیل خریداری شده میفرسته
یه متن دادن بهشون هر شب همینو ایمیل می کنن فقط اسم آخرش عوض میشه
محتوای مخفی:
با درود
چت آنلاین با بخش فروش شهرستان نیز فراهم شده
کد:http://www.shatel.ir/fa/onlinechat/
نه آقا فرق می کنه قبلا می نوشتند لطفا تامل کنید حالا پیشرفت کردند می گند تحمل کنید.نقل قول:
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
به سلامتی دزدی آنلاین تو شهرستانها هم راه افتاد.نقل قول:
راستی تست سرعت یادتون رفت بگذارید من براتون میگذارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت روزا خوبه فقط از یک شب به بعد میره رو 7 کیلو بایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون کاربر خودش میدونه برای چی من او تست رو گذاشتم اگر سرعتم بالای 7 مگ بود مگه پدر کشتگی داشتم با این شاتل دزد که بیام اینجا ازش بد بگم. همه دزدی ها تو شب اتفاق میافته این شرکت فقط به خاطر ترافیک شبانه رایگان مشتری داره وگرنه من شرکت میشناسم 512 رو 3 ماه با 9 گیگ میده 40 هزار تومان و گیگ اضافه هم 3000 تومان . من اگه وقتشو داشتم و معطلی نداشت همین فردا از این دزد خداحافظی میکردم. خدارو شکر سرعت من 5 تا از شما تو شب بیشتره تا 12 میرسه .نقل قول:
خوب وقتی نمیگیرهنقل قول:
فوقش یک هفته
ولی ارزشش رو داره
این طوری داری وقتت رو اینجا میزاری
ضعف اعصاب هم میگیری
به نظرم بتونی برو همون شرکت