برای شهرستان ها ساعت شبانه 2تا8 بود فکر میکنمنقل قول:
خوب شما که ناراضی هستی چرا شرکت را عوض نمی کنی بری جایی بهتر؟! وایرلس ، وایمکس یا رایتل
اره بیت دیفیندر را قبول دارم
Printable View
برای شهرستان ها ساعت شبانه 2تا8 بود فکر میکنمنقل قول:
خوب شما که ناراضی هستی چرا شرکت را عوض نمی کنی بری جایی بهتر؟! وایرلس ، وایمکس یا رایتل
اره بیت دیفیندر را قبول دارم
بدون شک میرم! خرداد، سرویس یکسالم تموم میشه..... اضافه کنم که تبریز، سرویس 128 مخابراتش، سرعت شبانش 128 تاس.... خود من یه طرح ویژه میگرفتم، سه ماه دو گیگ 9500 و شبا با سرعت 450 دانلود میکرد.... یعنی طول هفته شبی 6 گیگ و جمعه 11.7 گیگ دانلود داشتم... پینگ 100 تا 150! اما آسیاشت با ماهی 20 تومن همچین آشغالی رو ارائه میده
کسی اینجا نیست که از خوزستان باشه و بخواد با هم بریم از این آسیادزززد شکایت بکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟/
به همه کسایی که میخوان بیان سمت این دزد بزرگ هشدار دوستانه میدم که حتی از 10000000000000 هزار کیلومتریش هم رد نشید
مزخرفترین سیاست گذاری ها رو داره
بدترین پینگ
بدترین سرعت
پشتیبانی بسیااااااااااار ضعیف
یه مشت ادم بیشعور نشستن اونجا که جواب نمیدن که هیچ طلبکار هم هستن
هیچ کس سمت اسیا دزد نیاد
هیییچ کسسسسس
نمی دونم آفتاب از کجا در اومده پینگ از 8.8.8.8 شده 89 ms
آسیاتک و این پینگ عجیبه :n02:
گیت وی هم 82.178.159.225
والا اگه شرکت بهتری پیدا بشه و شبانه رایگان هم داشته باشه حاضریم از این شرکت بریم ولی بقیه شرکتها هم انگار وضع خوبی ندارن
این صبانت هم انگار یه استفاده منصفانه رو برای تایم شبانش اضافه کرده میخواستم فسخ کنم برم صبانت که دیگه نمیشه
البته نت من 512 نا محدوده
کلا با محدود نمیتونم کار بکنم
چونکه روز حدود 1 گیگ مصرف دارم به غیر از دانلود
که هیچ جوره نمیصرفه محدود بگیرم حتی اگه سرعتش تو روز 10 مگ باشه
دوستان داستان عیدی چیه که میگن آسیا تک میده؟معمولا این عیدیه چه هست؟طرحه؟ساعت رایگانه؟
عصابم خورد شده با پینگ این اسیاتک:47:
مزخرف ترین شرکتی که دیدم همینه
شاید باورتون نشه ولی
چندین باره زنگ میزنم و میخوام وصل بشم به صدای مشتری و یه دختره بیشعوری برمیداره و با کمال بی ادبی باهام صحبت کرد
یه لحظه فکر کردم من بجای طلب کار باید بدهکارم باشم
یه بار دیگه زنگ زدم به پشتیبانی کارشناسی میگه همینه که هست و دیگه زنگ نزن و گوشی رو روم قطع کردددددددددددد :n04:
تا حالا تو عمرم همچین چیزی رو ندیدممممممممممممممممممممم مم
ای خدااااااااااااا
پاس ماناماد رو من کچل کردم این قدر بهشون غر میزدم ولی انصافا همیشه خوب برخورد میکردن و به حرفام گوش میدادن و امید میدادن که بهتر میشه
ای تو روح مدیر کل این شرکت دزد و بی تربیت و با همچین پشتیبانی مزخرفی
لعنتی حواسم نبود صداش رو ضبط کنم
میزارم دفعه دیگه اینکار رو میکنم و میبرم میدمش به بازرسی و ببینم میخواد این رو چجور میخواد جواب گو باشه
من قبول دارم که ادم عصبی و حرصی هستم همیشه ولی خیلی وقت بود اینجوری جوش نیاوردم
هرجور شده یه دستگاه وایرلس جور میکنم و از آسیادزد خودم رو خلاص میکنم
دیگه حتی زنگ هم بهشون نمیزنم :n15:
احساس حقارت میکنم اگه اینکارو بکنم :n28:
سلام به شما دوستان عزیز
آقا بنده هم شاکی ام بدجوری از دست این دزدا حدود یه هفته پیش بهشون زنگ زدم گفتم 512 نامحدود پرا سرعتش 15 تا هستش . بهم میگه سرعتت خیلی خوبه اگه کنتر از 7 هستش
تا رسیدگی کنم بعدش با کمال پر رویی بهم میگه محدود سرعتش زیاد. بهش گفتم شبانه رایگانش چطوره میگه نه شب ها هم سرعت میاد پایین یعنی واقعا دیگه پشت دست خودمو داغ میکنم
دیگه از این شررکت دزد اینترنت نگیرم (اسیاتک اینترنت بوققققققققققققققققق)