دوست عزیز sasan.69 یه پینگ از این میذاری : ping 88.198.12.121 -t
Printable View
دوست عزیز sasan.69 یه پینگ از این میذاری : ping 88.198.12.121 -t
بفرمایید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه از اندیشه سرویس دارین از این لینک تو قسمت Report چک کنید ببینید مشکل port error دارین یا نه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مشکلتون احتمال زیاد از طریق تماس با واحد فنی قابل حله.
درضمن برای احتیاط مشخصات خطتون یعنی SNR Margin و line attenuation رو هم چک کنید ببینید تو محدوده نرمال هست یانه! ممکنه نویز خطتتون بالا باشه
مرسی ولی متوجه نشدم کانکشنیش کنم یعنی چی؟نقل قول:
من اندیشه هستم پورت مخابرات خطم به نظرم تو محدوده نرماله:نقل قول:
ممنون فردا با پشتیبانی تماس میگیرم حتما
----------------------------------------------------
راستی به حالت تنظیم مودم ربط داره این قضیه؟ مال من فکر کنم الان رو bridge چند بار گذاشتم روی pppoe ولی الان نگاه میکنم دوباره bridge نمیدونم شایدم درست تنظیمش نکردم!؟ فرقشون چیه اصلا؟ تو راهنما نوشته بود در حالت bridge فقط با یه سیستم میتونیم وصل بشیم به مودم در صورتیکه من با دو تا هم وصل شدم!
خطتتون ظاهرا مشکل خاصی نداره! برای اطلاعات بیشتر میتونین پست اول این مطلب رو مطالعه کنید
فرق bridge و pppoe هم در اینه که تو اولی برای اتصال به اینترنت باید رو سیستم کانکشن ایجاد کنید و اتصال به صورت اتوماتیک نیستش اما در حالت دوم عمل کانکت شدن به صورت اتوماتیک انجام میشه و شما با چند وسیله به طور هم زمان میتونین به اینترنت وصل بشین..
بهتره مودم رو روی PPPOE تنظیم کنید.درضمن pvc2 یادتون نره، در قسمتConnection Setting هم تیک روی Always On باشه حتما
این می تونه از نویز باشهنقل قول:
این تاپیک رو بخون
و با مقادیر مودم مقایسه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خط ظاهرا مشکل خاصی ندارهنقل قول:
2 مگ بسته شده
آرمین جان یه نظرکلی درباره سرویس و خطم میدی؟ پینگ هم گذاشتمنقل قول:
طبق اطلاعات عکس دومی وضعیت خط خوبهنقل قول:
ولی تو عکس سومی rate رو 2.5 مگ هست
حلا دقیق نمی دونم تو مودم های زایکسل این میشه پهنای خط یا بیشترین ظرفیت خط
فکر کنم میشه همون پهنای خط
پینگ خوبه ولی متاسفانه شاهد کمی تایم اوت هستیم
ممنونم... علت تایم اوت چیه اینم بگم که نوسان شدید دانلود از 15تا 80 هستنقل قول: