ماکه نفهمیدیم گرما باعث افت فریم میشه یا نه شما میگید آره سعید جان میگه نهنقل قول:
ماکه نفهمیدیم گرما باعث افت فریم میشه یا نه شما میگید آره سعید جان میگه نهنقل قول:
دوستان نگران گرما نباشید:31: از من بپرسید:5:
من 2 روز دوستم خونه مون بود خودمون رو خفه کردیم 5شنبه و جمعه. هیچ افت فریمی هم نداشتیم.
حتی روی لپ تاپ رو شده من یک هفته روشن گذاشتم... فقط برق مصرف کرده.
آقا میلاد شما که میدونی دادش دمای Cpu خیلی کم پیش میاد بالا بره چرا اذیت میکنی دوستمون رو:31:
البته من تازه 360 خدیدم یه 3 ماهی میشه ولی خوب تا الان افت فریم نداشتم.
هزار تا دلیل داره ، یک CPU معمولی وقتی که خنکه خیلی بهتر نتیجه میده تا زمانی که داغ شده . ولی گرما داریم تا گرما .نقل قول:
تا دمای 90 درجه برای چیپ های نسل جدید معمولیه و اگر برد م لحیم کاری ها آب نشه هیچ چی نمیشه . ولی بیشتر از اون باعث پایین آمدن راندمان میشه و اگر ادامه پیدا کنه مدار آب میشه .
این داستان 90 درجه رو هم وقتی به خاطر گرم شدن لپ تاپم نگران بودم و به پشتیبانی میل زدم برام توضیح داد و بعد ها که بیشتر تحقیق کردم دیدم درسته .
درود فراوان خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
اقا من الان این IP رو طبق گفته شما پیدا کردم اینه
169.254.119.69
255.255.0.0
1.0.0.0
بازم نشد که نشد از کابل که مطمئنم lan هست
تنظیمات دستگاه هم رو Auto هم رو manual گذاشتم رو دو تا حالت بازم نتونستند همدیگه رو بشناسن
دیگه از چی میتونه باشه:41:
نقل قول:=================================نقل قول:
نقل قول:
گرما به نظرم صددرصد روی راندمان تاثیر داره ولی بحث الان تاثیر روی 360 هست.
خب من فقط توی RDR افت فریم دارم، اونم بعد از یه مدت بازی کردن نه فوری. با این حال چه طوریه که بعضی از دوستان افت فریم رو احساس نمی کنن؟ اقا میلاد خب شاید شما متوجه نمیشید چون بعضی موقع ها خیلی دقت و تجربه می خواد که تشخیص داد
من نفهمیدم 360م سالمه یا نه!!!! :41:
خوب شما گفتید که با DIALup هستید ، در نتیجه مودم ADSL ندارید ، پس از IP های 192.168..... استفاده نمیکنید .نقل قول:
اول بگید سیستم عاملتون چیه تا راهنماییتون کنم .
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
من بیشتر از 20 ساله که دارم بازی میکنم ، یعنی درست از 5 سالگی که اولین کامپیوتر خونگی + آتاریمو خریدم برای همین افت فریم رو خیلی سریع متوجه میشم . RDR رو من خیلی بازی نکردم ، تا همونجایی رفتم که باید خرگوش هارو بکشی ، یعنی فوقش 10 دقیقه بازی . دلیلش هم اینه که وقت نکردم هنوز :31:نقل قول:
ولی میشینم پاش ببینم برای من هم اینطوری میشه یا نه .
ممنوننقل قول:
حتما این کارو بکنین چون بازی فوق العاده ای هم هست
سلام گرگ سفید :46:نقل قول:
راستش برای من هم گاهی اوقات پیش میاد وقتی 1-2 ساعتی بازی میکنم تصویر بلرزه یا همون افت فریم در حد خیلی کم...اما خیلی موقتیه و سریع درست میشه...درضمن اونقدر نیستش که اذیت بشم
راستش بعضی وقتها احساس میکنم که یکم داره کم میاره
میگم که من فقط روی gears of war 1 افت فریم دارم که اونم مال دیسکش باید باشه چون مال خیلی وقت پیشه
برای منم دقیقا اینطوری بود...نقل قول:
یعنی خیلی محسوس نبود...