رزرو مشکلی پیش نمیاد اما اگر دسترسی به 4G ایرانسل دارین چون خدماتش خوبه مخصوصا توی این شهر، سبک سنگین کنین هم برای وبگردی و هم دانلود شاید بصرفه تر بود تا تمدید ADSL مخابراتنقل قول:
Printable View
رزرو مشکلی پیش نمیاد اما اگر دسترسی به 4G ایرانسل دارین چون خدماتش خوبه مخصوصا توی این شهر، سبک سنگین کنین هم برای وبگردی و هم دانلود شاید بصرفه تر بود تا تمدید ADSL مخابراتنقل قول:
راستش من 4G ایرانسل رو هم چک کردم تو روز خوبه ولی تو اون ساعات نامحدود که در جریانش هستین بشدت سرعت افت میکنه (حداقل در منطقه ما اینطوره) در واقع من مثلا هر بار 2 تومن بدم برای اون نامحدود، ماکزیمم در بهترین حالت بتونم 4 تا 5 گیگ بگیرم!نقل قول:
مخابراتم که تو این شش هفت سال آقا ما رو پیر کرد واقعا میگم! دیگه اینجا همه مخصوصا بچه های قدیم در جریان هستند که این مخابرات مشهد با ماها چه کرد...
تنها حالتی که میشه نهایت استفاده از بسته های شبانه کرد اینه که چندین لینک همزمان رو دانلود بزارین،مثلا 10 تا و اینکه تو idm گزینه option سربرگ connection گزینه max. connection number رو تا بیشترین حد برسونید مثلا 32 البته همونجا اخطار میده که شاید از جایی که دانلود میکنید چنین تعداد کانشکن رو ساپورت نکنه...نقل قول:
یه شب چندتا لینک دانلود رو گزاشتم بعدش خوابیدم،30 دقیقه قبل اتمام وقتش بیدار شدم و دیدم دوتا لینک مونده ولی سرعتش پایینه حدود500 کیلوبایت بود،دیدم تو 30 دقیقه دانلود نمیشه رفتم تعداد کانکشن هارو دیدم 8 تا بود،کردمش 32 ،سرعت اون دوتا لینک از 500 کیلوبایت رسید به 1 مگابایت...
داداش اشتبا نمی کنی؟ وقتی یک فایل دانلودش مثلا با 8 کانکشن شروع بشه، تغییر تعداد کانشکشن در تنظیمات، تغییری در فایل های فعلی نمی ذاره، رو دانلود های جدید تاثیر می ذارهنقل قول:
من که چنین کاری برام تغییر ایجاد کرد...نقل قول:
دوتا لینک بودن که هرکدوم تقریبا 5 درصد رفته بود و سرعتشون روهم 500 کیلو بود با تغییر تو کانکشن سرعت رسید به +1 مگابایت
سلام دوست عزیز اگر دانلود رو متوقف کرده و تعداد کانکشن هارو زیاد کنید بعد ادامه رو بزنید با تعداد کانکشن جدید شروع به دانلود می کنه.نقل قول:
بله. 2تا 7هستش.نقل قول:
اينترنت فوق سريع مخابرات (VDSL) قابل واگذاري در مراكز:قدس،انقلاب،صابري وحيد،آزادي،مطهري،فرشچي،كو ثر و استقلال مشهد همراه با مودم رايگان
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
کسی اطلاعی از این سرویس داره؟
سرعت، قیمت و ....
کابل مسی پوسیده که فکر نکنم کشش بیش از اینو داشته باشه پس باید برای فیبری ها باشه البته اگر مودم جدید نخوادنقل قول:
لابد اینم ترفندیه تا از مهاجرت کاربرهای فعلی به 4G ایرانسل پیشگیری کنن
تا کسی تست نکنه معلوم نمیشه سرعت و کیفیت چطوره که خودشون گفتن به ۲۰۲۰ زنگ بزنیدنقل قول:
در نت هم سرچ کنی مطالبی در موردش هس مثل لینک پایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
VDSL قادر به ارائه سرعت 52 مگابیت در ثانیه برای ارسال اطلاعات از اینترنت به کاربر (Downstream) و 16 مگابیت در ثانیه برای ارسال اطلاعات کاربر بر روی اینترنت (Upstream) است.