نرم افزاری هست که سر ساعت 6:55 به صورت خودکار مودم رو یه دور خاموش, روشن کنه و پیسی رو هم هایبرنت کنه؟
Printable View
نرم افزاری هست که سر ساعت 6:55 به صورت خودکار مودم رو یه دور خاموش, روشن کنه و پیسی رو هم هایبرنت کنه؟
سلام.یه سوال.
ماتوخونه دوتاخط تلفن داریم میخواستم بدونم که آیامیشه مستقیم یکی ازخط های تلفن روبه مدم وصل کردوازاسپلیتراستفاده نکرد؟؟
ویه چیزدیگه من ازدیشب هرکاری میکنم سایت پارس آنلاین بازنمیشه شما هم این مشکل رودارین؟؟
شما میتونید از همون قسمت تماس با ما به ایمیلشون ایمیل بدید ولی باید مستندات و مدرک ارائه بدید.که در کل فکر نکنم رسیدگی بشه.یعنی من تا به حال همچین موردی که رسیدگی شده باشه رو نشنیدم.نقل قول:
من که مستقیم وصل کردم و اسپلیتر استفاده نمیکنم.نقل قول:
سایت پارس انلاین هم واسه من مشکلی نداره و باز میشه.من جنوب میشینم
سلام
دوستان سرعت دانلود شبانه وضعش چطوره؟
میخوام بعد ۱سال تمدیدش کنم.
نظرتون چیه؟
سلام.اگرازاسپلیتراستفاده کنم سرعت دانلودش بااین که به صورت مستقیم وصل کنم فرق نداره؟؟؟
آقا کسی اینجا سرعت 1 مگ پارس آنلاین رو استفاده میکنه؟ سرعت تو شب مثل همین 256 پایین میاد؟ میشه یه تست بگیرین بزارین ممنون میشم :42:
افتضاح شده سرعتنقل قول:
میتونید از روش Bridge در مودم استفاده کنید که کار رو رلحت میکنهنقل قول:
من استفاده نمیکنم اینطوری دوستان بهتر میدونن ولی اگر از pppoe استفاده میکنی یعنی وقتی مودم روشن شد خودکار به اینترنت وصل میشه راهی داره که خودم کشفیدم!!
مودم من Dlink هست و صفحه ریست مودمش یه چیز تو مایه های
قسمت اولش یعنی 192.168.1.1 مربوط به مارک مودم هست ولی قسمت دومش رو با سرچ پیدا کردم از تو ارشیو یه فروم فسیل مال 4 5 سال پیش!! جای دیگه ای هم ندیدم!کد:192.168.1.1/resetmodem.info
یعنی به جای اینکه بری تو پیج ستاپ مودم و یوزر پس بزنی و بری تا ریست بدی مستقیم این پیج رو لود میکنی و مودم ریست داخلی شروع میشه
شما برای مودم خودت سرچ بزن مثلا XXX modem internal reset page web address یا هر چی :دی
بعد میری یه نود پد میسازی توش مینویسی start ixplore 192.168....
سیو میکنی با پسوند .BAT یعنی تبدیل میشه به یک فایل اجرایی که وقتی اجرا شد اینترنت اکسپلورر باز میشه و صفحه مودم ریست میاد و...
نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه :دی
بهر حال من جمله کشفیات خودم بود
برای اجراش هم بعضی برنامه ها مثل idm جاشو دارن
ولی جدا هم میشه انجامش داد با برنامه auto pc power on and shut down
ساعت میدید که مثلا روزانه در این ساعت این فایل رو اجرا کن
همچنین میشه ساعت داد که پی سی رو استند بای خاموش هایبرنیت یا... بکنه
اگر بخوای تنظیم کنی که سیستم روشن هم بشه باید حواست باشه سیستم خاموش نشه و روی هایبرنیت یا استند بای بره!!
نابودنقل قول:
در حد نصف سرعت اسمی
اسپلیتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: