بله میشه فعالش کرد ولی قیمتش از 80 رسیده به 160 اسمشو هم نوروزی نزاشتن ،بی اسم گذاشتن:n02:نقل قول:
Printable View
بله میشه فعالش کرد ولی قیمتش از 80 رسیده به 160 اسمشو هم نوروزی نزاشتن ،بی اسم گذاشتن:n02:نقل قول:
من 1/4 1مگ دارم سرعتش فعلا روی 130 تا 140 ثابت شده و تورنت هم حدود 100 هستشنقل قول:
ولی با تست هایی که کردم تغییر آیپی هیچ اثری روش نداره یعنی سرع 130 تا 140 رو بهم میده
جناب فورگاتن، بحث تغییر آی پی بیشتر برای بالا بردن سرعت دانلود شبانه هست، والا در ساعات عادی که تأثیر چندانی نداره (مگر در رابطه با سرعت اتصال با سرورهای خارج کشور). شما که نامحدود 1 به 4 داری دیگه مشکلی نداری و یحتمل کلاً در حال ترکوندن هستی:n02:
یعنی شما اون تعرفه ی گرون تر رو دارید؟ درسته؟ آخه 2 تا 1 مگ داره!نقل قول:
من تو نقشش دیدم خونه ما توی جای عالییی بودنقل قول:
آنتن دهی به خونه شما طبقه چندم هستید و دکل منطقه شما بستگی داره هر دکلی که نزدیکتر به خونه باشه اون آنتن دهیش بیشتره اینرو باید با نمایندگی هر دو صحبت کنید و با نصابشون حرف بزنید که منطقه آنتن دهی چطور هست اینجور که نصاب به من گفت طبقه همکف اصلا نمیگیره طبقه اول بسختی اونم بستگی داره فاصله با دکل چقدر و موانع و آپارتمان ها سر راه هستند اگر اینطوری هستین ایرانسل و مودم بیرونی بهتره آنتن دهی وایمکس ایران هم مثل موبایل چند سال پیش هست یا مثل دیش آنالوگ باید تنظیم کنی و آنتن بگیری بازم میگم ما نمیتونیم درست و دقیق راهنمایی کنیم چون منطقه با منطقه دیگه آنتن دهی فرق داره چه برسه شهرهای مختلف پس اول نواحی تحت پوشش رو نگاه کنید بعد بهترین راه همونکه اول گفتم نمایندگی و نصابشون و جیبی میگن ضعیفتره اگر فقط تو خونه استفاده میکنین حتما داخلی اگر نه سرکار و دانشگاه میخواین استفاده کنین جیبی تهیه کنید موفق باشین
طبقه ی دوم
خیلی ممنون:n16:
خیلی ممنون:n16:نقل قول:
دوستان گفتنی ها رو گفتن
درمورد مودم هم اولویت اول با رومیزی هست که هم قابلیت جابجایی داره و هم قدرت دریافت سیگنال و وای فای قوی تری داره هر جا هم که برق باشه حتی تو ماشین می تونی استفاده کنی
مزیت های جیبی قفط مقداری کوچیک تربودن و داشتن شارژ هست که اونم زیاد نگه نمیداره میتونی با یه سرچ تو گوگل مقالاتی درمورد زمان نگه داشتن شارژش ببینی به نظر من به علت ضعف انتن دهیش و قیمت نامتعارفش اصلا ارزشش رو نداره مگه اینکه نیاز شما به خریدش اقتضا کنه
خیلی ممنون:n16:نقل قول:
از لحاظ آنتن دهی مبین نت بهتره. شما خودت نقشه ها رو مقایسه کنی میفهمی. اولاً پوشش ایرانسل 7 استان بیشتر نیست، ولی مبین نت تمام استان هاست. دوم اینکه در شهرهای مشترک هم تعداد بی تی اس های مبین نت بیشتره: مثلاً اسلامشهر سه فرستنده ی مبین نت داره، ولی یک فرستنده ی ایرانسل، یا هشتگرد که دو فرستنده ی مبین نت داره و یک فرستنده ی ایرانسل. حالا نمیدونم یه عده بر چه مبنایی میگن آنتن دهی ایرانسل بهتره! از لحاظ کیفیت چون کاربر ایرانسل نبودم نمیتونم نظر بدم. از لحاظ آینده هم هر دو رو به فنا هستند، چون اساساً خود وایمکس رو به فناست.
یه سوال حتما باید خودم رو این طوری .... کنم تا جواب بگیرم:n27:
بازم ممنون:n12::n12::n12::n12:
سلام. من مشهد هستم و اینترنت adsl از مخابرات دارم اما چون شبها از ساعت 12 به بعد سرعت افت شدیدی پیدا میکنه و حتی گاهی اوقات صفحه ها هم به زور باز میشه تصمیم دارم isp رو تغییر بدم یکی از گزینه هام هم همین وایمکس مبین نت هست. میخواستم ببینم دوستانی که الان مشترک مبین نت هستن آیا از خدماتش راضین؟ من دانلود آنچنانی ندارم و بیشتر برام وبگردی مهمه. آیا در شب هم باز شدن صفحات به خوبی روز هست؟ و اینکه چه طرحی رو پیشنهاد میدید. در ضمن اگر شرکت بهتری نیز سراغ داری معرفی نمایید.
مرسی.
اگر وبگردی براتون مهمه از های وب بگیر.نقل قول:
پینگ و سرعت پیج باز کردنش عالیه.
C:\Users\Msd_1374>ping 4.2.2.4 -t
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=113ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=111ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=112ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=113ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=112ms TTL=47
مبین نت هم هزینه هاش بالاست و هم اینکه کیفیتش چنگی به دل نمیزنه!
مرسی از راهنماییتون.نقل قول:
مبین نت هم شبا تا ساعت 2 شب که طرح شبانه اش شروع میشه خوبه، ولی وقتی ساعت 2 شد صفحه بازکردنش میره رو اعصاب. جوری میشه که میگی ولش کن فردا صبح دنبال کارم را میگیرم. دستکم که برای من اینجوری بوده.نقل قول:
همین سرعت شبانه یکی از پارامترهای اصلی من درانتخاب isp هست. تا دو ماه پیش مخابرات خیلی خوب بود تو شب یعنی هم سرعت دانلود خوبی داشت و هم اینکه صفحه ها تو شب خیلی خوب باز میشد. ولی از ماه رمضون به بعد کلا کیفیت مخابرات در شب بسیار افت کرده.نقل قول: