نقل قول:
من که از وقتی زمزمه های محدود کردن نامحدودها :n13: بلند شده شبها کابوس میبینم از خواب و خوراک افتادم
Printable View
نقل قول:
من که از وقتی زمزمه های محدود کردن نامحدودها :n13: بلند شده شبها کابوس میبینم از خواب و خوراک افتادم
قاعدتا حق ندارن اینکارو بکنن مگر اینکه شما خودتون تغییر بدید. اگر بدون رضایت مشتری تغییر بدن نقض قرار داد میشه و میشه شکایت کرد (گرچه نتیجه نداره) . مصداقش همین سرویس های 1 مگ و 2 مگ نامحدوده که خیلی وقته ارائه نمیشه ولی مشترکین قدیمی سرویسشون کماکان پابرجاست و محدودیت حجم و مصرف منصفانه و اینا هم ندارن. در هر صورت بدون درخواست مشتری حق اعمال تغییر ندارن مگر اینکه عرضه داشته باشن طرح های جدید خوب معرفی کنند که مشترکین نامحدود رو جذب کنهنقل قول:
سلام
اینطور که میگن دیگه سرویس 512 و کمتر ارائه نمیشه. یعنی سرویس منو که 512 هست
بدون اجازه یا هماهنگی یه مگ می کنن؟!
بنظر من باید صبر کنیم ببینیم اول مرداد چی میشه. اگه همون سرویس قبلی بمونه پس این
تغییر واسه ما نیست و می تونیم دانلود بدون محدودیت داشته باشیم ولی اگه تغییر بدن
باید حواسمون جمع باشه که آخر دوره فیش نجومی برامون نفرستن.
یه 512 نامحدود به نظرمن بهتر از یه مگ محدوده. احتمالا باز اول مرداد از این طرحهای آشغالشون بدن که نامحدود ها رو گول بزنن بکشونن سمت محدود
Sent from my D6503 using Tapatalk
مثل اینکه تعرفه جدید اجباریه. اگه کاری به کار ما قدیمی ها نداشته باشننقل قول:
من همین 512 نامحدود رو با 100 مگ محدود عوض نمی کنم.
الان هنوز 512 نامحدود میدن؟من دیدم دیگه یه مگ نمیدن رفتم یه خط قدیمی و بلااستفاده که داشتیم رو دوباره راه انداختم برم شاید یه 512 یا 256 نامحدود دیگه برای وای فای و تلگرام خانواده بگیرم
من ساده رو بگو ... من حداقل دیدم فکر کردم اینا یعنی مثلا تا 30گیگ اول سرعت بیشتر میدن بعد که استفاده کردی سرعتی که گفتن میدن . نگو بعدش باید حجم بخری.:n04: خداییش اونایی که این طرحارو میدن 5دقیقه فکر میکنن؟ یعنی چی آخه کی واسه طرح غیر حجمی حجم میخره اصلا یعنی چی:n34:نقل قول:
اخه 256 و 512 خودشون دیال اپ هستننقل قول:
دیگه چیزی ندارن که محدود بشن
اون سرویس هایی که محدود میکنن سرعت اسمیشون خیلی بیشتر مثلا 256 شون روی 2 مگ بسته شده
نه عزیزان تو سایت زومیت نویسنده مطلب دقیق مشخص کرده چه جوری هست.یکی از بچه ها لینک زومیت رو گذاشته بود
.قرار نیست محدود بشه .هر چند وقت یکبار این مساله باب میشه اخر سر هم داریم 24 ساعته از مخابرات با همون سرعت دانلود میکنم.
من امروز رفتم مخابرات تا اینترنت نامحدود 512 بگیرم. امروز 30 شهریوره و هنوز یکم مرداد نشده تا اون قیمتهای جدید اعمال بشه. ولی با کمال تعجب گفتن که 2-3 روزه که کلا نامحدودها جمع شده و دیگه مخابرات تهران نامحدود نمیده حتی سرعت 128 کیلوبیت. یعنی از4-5 روز مونده به اجرا شدن قانون جدید (1مرداد), قانون مسخرشونو اجرا کردن.قیمت محدود جدید رو هم که حساب کردم و با اینترنت 512 نامحدود خدابیامرز مقایسه کردم, حداقل 4-5 برابر گرونتره.یعنی فکر کنم این اینترنت تنها چیزیه که تو دنیا هر روز ارزونتر میشه ولی تو این خراب شده هر روز گرونتر میشه. هر روز بدتر از دیروز.