خب منم همین الان از پلیس +10 برگشتم و مدارک رو بهشون دادم و ثبت شد گفت 2-3 روز دیگه بیا برای گرفتن المثنی برگ سبز (فکر می کنم اعزامم 1/8 بشه )
Printable View
خب منم همین الان از پلیس +10 برگشتم و مدارک رو بهشون دادم و ثبت شد گفت 2-3 روز دیگه بیا برای گرفتن المثنی برگ سبز (فکر می کنم اعزامم 1/8 بشه )
دوست من به شما نامه دادن یا نه ؟ بلاخره ادرسی چیزی بهت دادن دیگه ... تو حالت عادی باید خودتون رو به یگان قبلی معرفی کنید اون ها خودشون کارهاش رو انجام میدننقل قول:
اضاف هم حداکثر یک ماه من دیدم که اون هم خیلی کم میزنند بستگی به حکمی که صادر میکنه داره
سلام
کسی آدرس نظامی فروشی تو سمنان بلد نیس؟
سپاس
عرض سلام
من معافیت گرفتم و الان پرونده رفته صدور کارت...از طرفی از نظام وظیفه تماس گرفتن که باید برم آموزشی
ولی پلیس +10 که رفتم میگن رفته صدور کارت و آموزشی نداری.
به نظرت چکار کنم؟
سلام
1. این قضیه چقدر درسته که اعزامی های برج 8 را بیشتر نیروی انتظامی میگیره ؟
2. من اگه از اصفهان برای امریه خاتم اقدام کنم شهر خودم باید خدمت کنم ؟ چند درصد شهر خودم هستم ؟
لیسانس برق-الکترونیک
سلام. واسه معافیت پزشکی میشه توی تابستون بین کارشناسی و کارشناسی ارشد اقدام کرد؟ و اینکه چقدر زمان میبره این کار؟ و اصولا روند کار چطوریه و باید چیکار کرد؟ ممنون
نقل قول:
چه نوع معافیتی ؟
رهبر شخصا چند سال پیش دستور داد که کسانی که معافیت میگیرن ، دوره ی آموزشی رو طی کنند .
و بعد هم این قانون لغو شد کلا .
معافیت آموزشی نداره.
میتونی بری سازمان نظام وظیفه هم سوال کنی .
لیسانسه ها برج های زوج اعزام میشن ، و به جز بالایی ها ، کسی نمیدونه کی کجا اعزام میشه و چه ارگانی..نقل قول:
آره اگر امریه اونجا رو بگیری شهر خودت میفتی . یا اگر پدرتون نظامی باشه قانون اومده که توی شهر خودت خدمت کنی .
سعی کن بری سپاه شهرتون برگه ی جذب بگیری و جذب سپاه بشی . بسیجی هم باید چند سالی داشته باشی و پایگاه بسیج برات امضا کنه .
نقل قول:
بله میشه .
وقتی دفترچه میگیری ، اعلام تقاضای معافیت پزشکی میکنین. کمیسیون پزشکی و مراحل دیگه رو انجام میدین .
روند مشخصی داره.
دوست من معافیت کفالت اموزشی داره قانون جدیدهنقل قول:
ایشون هم باید اموزشی برن
TAPATALK
نقل قول:
داداش من از یه نفر که تو سپاه بود پرسیدم گفت بخشنامه اومده که کلا سپاه 1.8 سرباز لیسانسه نمیگیره.....