منم که گفتم فعلا پرونده بازه هنوز مشخص نیست اما من کوتاه نمیامنقل قول:
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
Printable View
منم که گفتم فعلا پرونده بازه هنوز مشخص نیست اما من کوتاه نمیامنقل قول:
آقا کل این ماجرا زیر سر خود مخابراته روزی n^2 بار ip رو عوض میکنن و خیلی وقتا downstream میاد روی رقم های پایین در حد دایل آپ میشه باید مودم رو دستی ربیوت کرد تا درست بشه خلاصه ما که نفهمیدیم چه خبرهنقل قول:
سلامنقل قول:
خوب خود نماینده ۱۹۵ علنی میگه مخابرات داغونه .مشترک زیاد داره اما امکانات کم.و اون یارو به من میگفت اگه فیبر نیستی برو شرکت دیگه بگیر منم فیبر نیستم اما تا اخر کار حقم را از این دزدهای بی شرف نگیرم ول کن ماجرا نیستم
بعدش میرم فور جی یا شاتل
قبلا تجربه شاتل را در همین منطقه داشتم خدایی اخ نگفت
من با این مشخصات بهم میگن خطط 10 مگ نمیکشه !! در صورتی که 10مگ هم گرفتم ولی روی 4مگ برام بستن !! هرچی میگم بابا جان این downstream رو زیاد کنید برام میگن سیستم اتوماتیک تشخیص میده ما هم دسترسی نداریم غیر از تهران !! اونا هم تغییر نمیدن برات !! :| میگم پس چرا 10مگ میفروشید وقتی 10 رو نمیدین !! :n29:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
snr 33 که خیلی ایده آله . خط من با این snr تا این رقم کشش واقعی داره
اینکه گفته ریست کردن پورت و تنظیمات پنل دست تهرانه یک دروغیه که اصلا معلوم نیست چرا گفته
تهران بیکاره خودش رو درگیره این ریز مشکلات کل مشترکینش در سطح کشور کنه؟ پس آقایون توی پشتیبانی شهرستانها وظیفشون چیه؟
شما کوتاه نیا اونقدر گزارش برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کن تا مجبور کنن به پیگیری
Downstream SNR Margin (0.1dB): 12.2 165 Attenuation (0.1dB): 400 265 Output Power (dBm): 19.5 12.0 Attainable Rate (Kbps): 10260 936 Rate (Kbps): 9121 767
به من امروز از تنظیم مقررات زنگ زد گفته با مخابرات حرف زده بیست و پنج درصد را برام اعمال کردهنقل قول:
رفتم تو سامانه درست میگفت اعمال شده بود
منم مدت زمانم تمام شده هنوز کماکان مشکل سرعت و نویز هست تمدید نکردم
ویکی دیگه اینکه دو روز دیگه نت قراره عملا ارزون بشه.قراره....
نقل قول:
- - - Updated - - -
داداش تو تاحالا data rate 23000 دیده بودی ؟ میبندن ریتای بالا خوبم میبندم ما با بچه های همین فروم کانال زدیم واثه همین چیزا خودت نمیای دیگه کی حوصله داره حالا هر روز به اینجا سر بزنه بیا کانال بت بگم چیکار کنی الان واسه من میشه 20 مگ دیگه :n05: اینم لینک کوتاه شده کانال tinyurl.com/telekhr
عجب . سرعت شبانه با سرور تهران نصف سرعت با سرور ترکمنستان
The invate link has been brokenنقل قول:
اگه می خواین کمکی بکنین، خوب همین جا بگید.
حتما باید بیاین تلگرام؟!:n36: