من دیشب با همین آیپی 131 حدود 5.2GB دان داشتم امشب ۳.۴ گیگابایت...
Printable View
من دیشب با همین آیپی 131 حدود 5.2GB دان داشتم امشب ۳.۴ گیگابایت...
اصلا اگه بدونی شبا خوابم نمی بره که داره شبی ۵ گیگ از دستم میره !!نقل قول:
رفتم بالاپشت بوم هم مودم رو تست کردم باز وصل نمیشه
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
میشه دقیقا بگید چجوری باید تست کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از کجا باید بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟نقل قول:
نه این که فک کنید ایرانسل هم خوبه ها. بستگی به منطقتون داره. اول تست کنید هر 2 شون رو بعد تصمیم بگیرید.
مثلا اگه آنتن با ایرانسل خود گوشی پر باشه خوبه یا مثلا نصف باشه؟؟؟؟نقل قول:
مودم جیبی باید نزدیک دکل باشید تا آنتن بده .
من هنوز نفهمیدم در کل کدوم بهتره
ایرانسل یا مبین نت
در ضمن یکی میشه بگه ب جز انتن دهی جیبی ها چه مشکلی داره؟؟؟؟
از یه دوستی، آشنایی کسی مودمش را قرض بگیری یه 24 ساعتی تست کنی.نقل قول:
آنتن دهی وایمکس هیچ ربطی به آنتن دهی موبایل نداره. این دوتا را با هم قاطی نکن.نقل قول:
در کلی وجود نداره ممکنه یکیش یه منطقه بهتر باشه یکیش یه منطقه دیگه.
من هر دوتاش را دارم، اولش ایرانسل گرفتم چون مبین نت هنوز راه نیافتاده بود، بعد از یک سال با ایرانسل مشکل پیدا کردم رفتم سراغ مبین نت اونموقع قیمت مبین نت مناسبتر بود، ولی امسال قیمت های مبین نت به غیر از طرح نوروزیش خیلی وحشتناکه برای همین طرح نوروزیم که تموم شد برگشتم سراغ ایرانسل. الان 512 ایرانسل را دارم برای همین نمیتونم با مبین نت مقایسه اش کنم، ماه بعد 2 مگ میگیرم اونوقت میتونم مقایسه کنم کدوم بهتره؟
دمت گرم داداش خبرم بده:n16:نقل قول:
آنتن دهی وایمکس هیچ ربطی به آنتن دهی موبایل نداره. این دوتا را با هم قاطی نکن.
در کلی وجود نداره ممکنه یکیش یه منطقه بهتر باشه یکیش یه منطقه دیگه.
من هر دوتاش را دارم، اولش ایرانسل گرفتم چون مبین نت هنوز راه نیافتاده بود، بعد از یک سال با ایرانسل مشکل پیدا کردم رفتم سراغ مبین نت اونموقع قیمت مبین نت مناسبتر بود، ولی امسال قیمت های مبین نت به غیر از طرح نوروزیش خیلی وحشتناکه برای همین طرح نوروزیم که تموم شد برگشتم سراغ ایرانسل. الان 512 ایرانسل را دارم برای همین نمیتونم با مبین نت مقایسه اش کنم، ماه بعد 2 مگ میگیرم اونوقت میتونم مقایسه کنم کدوم بهتره؟
کسی این ایپی رو شبا تست کرده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افرانته از بهترین ای پی هاستنقل قول:
دوستان یه سایت هست من با adsl ، dialup، وحتی gprs میتونم واردش بشم اما با مبین اصلا باز نمیشه . جریان چیه؟؟؟
راستی از طرح جدید خبری نیست ؟
امروز واسه اولین بار بهش وصل شدمنقل قول:
راستی 2 ایپی مخابراته؟
اصلا مبینت چ ا اینجوریه:D
هنوزم میشه طرح 1 مگ نوروزی رو فعال کرد ؟ :n02:
لینکش چیست؟