کاش زودتر میگفتی داداش !!نقل قول:
حالا این U11R چجوریاس ؟
این مشخصاتش : 24بیته !؟ نسبت به X10 چجوریاس ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فولدر تعویض میکنه ؟
ممنون .
کاش زودتر میگفتی داداش !!نقل قول:
حالا این U11R چجوریاس ؟
این مشخصاتش : 24بیته !؟ نسبت به X10 چجوریاس ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فولدر تعویض میکنه ؟
ممنون .
سلام دوستان
یکی پیشنهاد داده هدیونیتامونو باهم عوض کنیم
برای من پایونیر 5050
برای اون کنوود x400
نظرتون چیه؟کدوم بهتره؟
این cad11 واسه sqx یا sql پلیدن که خیلی کمه چون اونت تک کویل 4 اهمی هستن کم نیس؟:n41:
یه فکری هم واسه امپ باید بکنیم به یه پیشنهاد خوش قیمت نیاز دازم حمید آقا.واسه ساب هم اگه چیز دیگه مد نظرتون هست بگین بی زحمت که تا رسیدن باز جدید خووووب تحقیقاتمونو کرده باشیم.
خیلی چاکرم...:n16:
سلامنقل قول:
صدا کاملا سلیقه ای هست. به نظر من کن وود صداش بهتره
احتمالا شرکت قراره SQX Extreme بیاره که 2 اهمیه و 750 وات RMS هست. CAD11 هم 750 رو 2 اهم میده.میشه استفاده کرد ولی به نظر من کمه برای این ساب.گلیدن SPL 1000 به نظر من بهترین گزینه هست براش.نقل قول:
به نظر من در حد و اندازه SQX12 گلیدن هیچی نداریم.
بنظر من اینکارو نکن ! کنوود صدای فلت خیلی خوبی داره ! اما بلاخره پخشت بقولی دمو داره و پیدا کردن آهنگ و فولدر توش خیلی اسونه ، خیلی کیف میده ! :n02:نقل قول:
سلام آقا حمید عزیز
برادر من یه باند میخوام حدود 200 تومن..نهایت 220 اینا...
یه آمپلی هم میخوام همین حدود قیمت...
یعنی میخوام کلا با 400 نهایت 420 تومن جمع بشه...
میدونم آمپلی 200 تومنی خیلی خفن نمیشه..ولی در همین حد کافیه برام...در همین حد که یه بیس معمولی بهم بده....
فقط من باتریم 60 هست! یه چیزی باشه که باتریم بکشه...حالا نمیدونم با این باتری اصلا میشه آمپلی معمولی هم گذاشت یا نه...
یکی گغت باید خازن بذاری و اینا...من زیاد سر در نمیارم
پخشم پایونیر هست.
ماشین هم هاچ بک
سلامنقل قول:
اسپیکر رو هم میتونی جی وی سی 7158 برات بگیرم 227 تومن و هم 6965V2 پایونیر 190 تومن
آمپ هم پایونیر 4604 حدود 230 تومن.
بله باطریتون کافیه و مشکلی نداره.
خازن هم نمیخوای هزینه اضافی نکن.
هم اسپیکر و هم آمپ هم قابل تهیه هست براتون از نمایندگی.
ضمنا برای نصب آمپلیفایر نیازمدن پک برق هم هستین که برای این سیستم شما پک استریت وایرز مدل ZNX10K مناسبه قیمتش هم 92000 هست.
6965 اوکی هست فقط یه سوال : چند نفر به من گفتن توی این رنج قیمت هلیکس آلمان بندازی خیلی بهتر از این آسیایی هاست! میخوام نظر شما رو بدونم...میخوام مطمئن باشم بهترین انتخاب رو میکنم.نقل قول:
بعد نمیشه آمپ 3602 بندازم؟ توی بهرام شاپ همین 3602 رو مناسب میدونن برای 6965....نظر شما اینه که 3602 نذارم؟
اون 92 تومن کمی معادلاتم رو به هم ریخت . نمیدونستم برق 90 تومنی میخواد:n02:
باند پايونير مدل 6991s چه جور باندي هستش
سلام حمید آقا فوکال k2 power در مقابل gladen sqx165 چه جوریه؟کدوم سر تره؟ تو ------- یکی گذاشته 1500 فوکالو بعد من همینجا تو مشهدم یه مغازه دیدم یه جفت داره میده 1400.ارزش داره این قیمت؟اصل یا غیر اصلش مشخص میشه از هم یا فقط رو سریال میشه فهمید؟
یه سوال دیگه اینکه هرچی امپدانس کمتر بشه دیستورت تو حجم صدایه بالا بیشتر میشه دیگه درسته؟
الان کلا من هرچی از گلیدن دیدم همه کامپوننت هاش 2 اهمیه یا 3 اهمی :n02: جریانش چیه یه توضیحی میدین؟:n13:
:n40:.....