بهت تسلیت میگم . :n03: از فکر نامحدود باید بیایم بیرون.:n27:نقل قول:
Printable View
بهت تسلیت میگم . :n03: از فکر نامحدود باید بیایم بیرون.:n27:نقل قول:
منم همین مشکلو داشتم...هم رو مودم هم رو تلفن توی پذیرائی اسپلیتر زدم بازهم مودم وصل نمیشد و چراغ نارنجی در حال چشمک زدن بود...اسپلیتر مودم رو کندم ولی اسپلیتر روی تلفن رو گزاشتم بمون مشکلم حل شد.نقل قول:
معمولا تلفنها روی خط نویز میندازن..شماهم همین شیوه رو امتحان کن ایشالله درست میشه و نیازی هم به بی تلفن کردن خونه نمیشه!:n02:
دو تا تلفن ندارم فقط یکی که اونم تو پذیراایی هست وگرنه مودمم بااسپلیتر به پریز وصلهنقل قول:
اسپلیتر روی تلفن گذاشتم باز هم سرعت نوسان داره و خیلی کند هست..تعجب میکنم چرا فقط اندیشه اومدم اینجوری شدهنقل قول:
داش ساسان اسپلیترتو از اتاقت بردار برو وصل کن به تلفن پذیرایی، بعد مودمو بدون اسپلیتر وصل کن به خطت ببین مشکلت حل میشه یا نهنقل قول:
مهیار عزیز این کارم کردم جواب نداد وقتی پریز تلفن رو کلا بکشم نسبتا خوب میشه هرچند سرعت دانلود نوسان زیاد دارهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دوستان این مشکل برای پورت های مخابرات اندیشه هست یا خود اندیشه یا هر دو؟
دقیقا نمیدونم اما آدرس سایت rasht.askiran.com که این ادرس برام باز نمیشه و تمیتونم تو حساب کاربریم برم!نقل قول:
شما آدرس dci.askiran.com رو بررسی کن و یوزر و پسوردتو وارد کن. اگه اندیشه هم خراب باشه دیگه شرکتی باقی نمی مونه که نامحدود خوب بده! :n03:نقل قول:
نمیتونم وارد بشمنقل قول:
بله واقعا شرکتی نیست که نامحدود خوب داشته باشه وقتی خطم رو جمع کردم از 2020 فرداش یه خانومی زنگ زد گفت عذر میخوایم بابت سرعت و سرویس نامطلوب یه جورایی میخواست راضیم کنه که اگه خوب شد برگردم منم گفتم امیدوارم درست بشه برای مشتری های جدیدتون:n02: