مودم های جدید از مدولاسیون 802.11 l مدل n بهره میبرن به همین خاطر تا متراژ بسیار بالا رو پوشش میده .نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مودم های جدید از مدولاسیون 802.11 l مدل n بهره میبرن به همین خاطر تا متراژ بسیار بالا رو پوشش میده .نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما چیپش خیلی مشکوکه به قول شما وقتی نوشته vender retk به احتمال زیاد ریل تک باشه اگر برودکام بود مینوشت bcmنقل قول:
نظرات دیجی کالا برا به دست اوردن اطلاعات عمومی خوبه اما به نظر من زیاد نمیشه بهشون استناد کرد چون بعضی ها خیلی اغراق میکنن:n02:
من خودم شرایطم جوریه که 6 تا دیوار دارم که حداقل 2-3 تاش بتنیه حالا اگر شما واست مقدوره با این شرایط تست کن نتیجشو بهم بگو:n16:
داداش با این شرایط که باید 1 میلیون مودمی بگیری.ولی در کل شما یه تی پی لینک 3 انتنه هست 230-40 هزارتومن از اونا بگیر مدلش دقیق یادم نیست ولی فک کنم فرشاد مدلشو بدونهنقل قول:
بله حرف شما درستهنقل قول:
اما دیگه خداییش 500 متر یکم تخیلیه بنظرم :n02: من یدونه 8970 سه انتنه دارم تا حالا توی فضای باز تست نکردم ولی فکر نمیکنم دیگه 500-400 متر برد داشته باشه
از پشت این 6 تا دیواری که دارم 30 درصد انتن میده ولی سرعتش کمه با 30 درصد
یکم تخیلی نیست. کاملا تخیلیه .نقل قول:
2740uچيپستش ريلتكه فقط 2730 ,2750 مشكي چيپستشون برودكامه
sh@y@n @
داداش میگم ایپی منم قفل شده رو 2.189 ،بنظرت تخلیه کنم دوباره ثبت نام کنم درست میشه یا دوباره ممکنه گیر کنه رو همون 2.189؟:n02:
بریم مخابرات کاری نمیتونه برامون بکنه؟این ایپی خیلی داغونه خستمون کرده از 8تم همین ماه که ثبتنام کردم همینجوره.
پ.ن:رفیقم ضحی داره ازش پرسیدم ماله اونم با 2.189.170 شروع میشه پس فکر نکنم با تخلیه مشکل حل بشه :/
سلام دوستای گل
آقا وضع نت مخابرات اهواز چطوره، دانلود رایگان شبانه داره یا اینکه نیم بهاست؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
تمامی سرویس ها شبانه رایگان دارن. بجز 5 مگ و 10 مگ
بچه ها اگه من تخلیه کنم، بعدش دوباره میتونم ثبت نام کنم ولی با طرح های جشنواره پاییزی؟